Viešbučio aprašymas Вилла Игнатьева 3*

Sveikatos gerinimo kompleksas "Villa Ignatieva" susideda iš trijų korpusų, kuriuose yra 11 patogių kambarių. Vilos teritorijoje yra automobilių stovėjimo aikštelė.
Skhidnicoje yra daugiau nei 30 skirtingų šaltinių, tokių kaip "Naftusya" ir "Borjomi", kurie kasmet suteikia sveikatos tūkstančiams žmonių. // Atnaujinta 23 kovo 2023
Kainų grafikas
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Borislave atidarytas slidinėjimo kurortas „Bukovytsia“.

Paslaugos viešbutyje

Poilsiautojų paslaugoms: gydytojų konsultacijos, masažas, ozocerito aplikacijos, povandeninis dušo masažas, speleologinė kamera (druskų kambarys).
Stilinga salė siūlo tris kartus per dieną dietinį arba pagal užsakymą pagamintą maitinimą.
Klientų žinioje yra židinio kambarys, stalo tenisas, šachmatai, biliardo stalas. Jei pageidaujate, galite naudotis sauna su baseinu ir poilsio kambariu.
Aktyviam poilsiui numatytos ekskursijos po regioną, turistiniai maršrutai. Žiemą galima išsinuomoti roges. 10 km nuo Skhidnicos, Borislavo mieste, yra slidinėjimo kurortas "Bukovytsya".
  • restoranas
  • automobilių stovėjimo aikštelė
  • nemokamas wi-fi
  • skalbiniai
  • gydytojas
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • pervežimas į/iš oro uosto
  • vėlyvas išvykimas

Vaikams

Sūpynės, krepšinio lankas, badmintono aikštelė, stalo tenisas, stalo futbolas, šachmatai, biliardo stalas.
  • vaikiškos kėdutės restorane
  • vaikiška lovelė

Pramogos ir sportas

Malkomis kūrenama pirtis su baseinu, židinio kambarys, stalo tenisas, šachmatai, biliardo stalas, ekskursijos po rajoną ir pėsčiųjų takai, rogučių nuoma žiemą. Gydytojo konsultacijos, masažas, ozocerito aplikacijos, povandeninis dušo masažas, druskų kambarys.
  • sauna/vonia/hamamas
  • biliardas
  • stalo tenisas
  • krepšinio aikštelė
  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

3 pastatai, 11 skirtingų klasių kambarių.

Numeriuose

Vonios kambarys (vanduo visą parą), palydovinė televizija, šaldytuvas, WI-FI, plaukų džiovintuvas, kiekvienam kambariui yra papildomos sofos ir indai. Pagal pageidavimą vaikiška lovelė, aukšta kėdutė, skėtis, antklodės.

Adresas

Miestas Skhodnitsa, g. Ševčenka, 99. Dėl žemėlapių netobulumo į navigatorių prašome įrašyti šv. Ševčenka, 209. Arba ieškokite posūkio iš gatvės. Ševčenka gatvėje. Bohdanas Chmelnickis.
numeriai 7,6
paslauga 7,7
švara 7,4
maistas 8,4
infrastruktūra 7,3
Kainų grafikas
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Villa Ignateva 3*
6.6 iš 10 5 apžvalgų | №22 iš 64 viešbučių Skhidnica

Puikus viešbutis, skanus maistas, malonus personalas 2018 Rugpjūčio 21 Įvertinimas 10.0

2018 rugpjū č io mė nesį ilsė josi 5 dienas su visa š eima (5 ir 10 metų vaikai) 205 kab. , treč iame aukš te. Į spū dž iai apie nakvynę viloje liko tik teigiami. Kambarys š varus, erdvus, daug baldų , didelis š aldytuvas (didelei š eimai - bū tina), kondicionierius, te...


Iš išorės atrodo geriau nei viduryje 2018 Birželio 28 Įvertinimas 5.0

Į siregistravo vakare 1 kab. : kambarį aprodė apsaugos darbuotojas (nė ra informacijos apie maitinimo grafiką ar kad maistą reikia už sisakyti iš anksto).
Kambarys neblogai erdvus, bet ne be "ukrainietiš kų " niuansų .
1. Televizorius neveikė (man nerū pi, bet vaikas norė jo animacini...


Vila 2013 Sausio 01 Įvertinimas 10.0

Irina 2012-11-2.21:56.13
Puiki vieta atsipalaiduoti ir atsinaujinti! ! ! Draugiš kas ir visais atž vilgiais malonus personalas, puiki virtuvė , kur gamina TIK LABAI SKANIŲ ir tuo pač iu dietinį maistą - iš visos š irdies! Tai iš kart pajunta! Labai ač iū visam vilos personalui, o ypač administr...


Nuostabu 2009 Gruodžio 29

Patiko personalo pož iū ris ir medicininė s procedū ros, ypač hidromasaž as. Norė č iau palinkė ti, kad poilsiautojai tokio pož iū rio į VILLA kolektyvą , kurį gauna! Taip pat noriu palinkė ti laimingų Naujų jų metų ir linksmų Kalė dų visam vieš...


nuostabi šventė 2009 Rugpjūčio 13 Įvertinimas 9.0

Viloje buvome 2009 m. rugpjū č io pabaigoje. Poilsis man labai patiko. Puikus aptarnavimas, dė mesingas personalas, labai gera medicininių procedū rų kokybė .
Apgyvendinimo są lygos daugiau nei „geros“. Maistas labai skanus (jei ko nevalgote, š efai patiekalą pakeič ia bet kokiu jums patinkanč iu)....


Personalas nemandagus! 2008 Birželio 11 Įvertinimas 2.0

Deja, pastebė jome, kad mums nesant kambaryje, kuriame ilsė jomė s, jie knaisiodavosi po mū sų daiktus! Natū ralu, kad apie tai praneš ė me administratoriui. Registratū ros darbuotoja apkaltino mus melavimu ir papraš ė iš eiti iš vilos ir negrį ž ta. Tokios arogancijos gyvenime nesu m...


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Patogus parkingas