Viešbučio aprašymas The Fairmont Hamilton Princess 5*

Viešbutyje tvyro senovės tradicijų atmosfera, kilusi iš tų laikų, kai Bermudai priklausė Britų imperijai. Viktorijos laikų stiliaus kambarių interjeras persmelktas kolonijinės eros žavesio. Viešbučio pastatą supa hibiskų ir oleandrų krūmynai. Iš kambarių atsiveria puikus vaizdas į Hamiltono uostą.

Viešbučio svečiai gali lankytis „Fairmont Southampton Princess“ teniso kortuose, paplūdimio klube, golfo klube ir SPA centre. // Atnaujinta 14 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

šurmuliuojančiame kurortiniame rajone, netoli restoranų, barų, naktinių klubų ir prekybos rajonų. 30 minučių nuo tarptautinio oro uosto

Paslaugos viešbutyje

restoranas
baras
2 baseinai (su jūros ir gėlu vandeniu)
treniruoklių centras
grožio salonas
parduotuvės
posėdžių salės
Keltas į Fairmont Southampton Princess

Numeriai

Fairmont kambarys (32 kv.m.): Kambaryje yra labai didelė lova arba 2 didelės lovos. Iš kambarių atsiveria vaizdas į viešbučio sodą arba baseiną.

Liukso kambarys (37 kv.m): kambaryje yra didelis balkonas, labai didelė lova ir sofa arba 2 didelės lovos. Vonios kambarys dekoruotas marmuru. Iš kambarių matyti uostas.

Fairmont Gold Room (35 kv.m): kambaryje - 2 telefono linijos, labai didelė lova arba 2 dvigulės lovos. Iš kambarių atsiveria vaizdas į sodą. Nemokami lengvi pusryčiai, popietės arbata ir sumuštiniai „Fairmont Gold Lounge“ kambario svečiams. „Fairmont Gold Room“ ir „Fairmont Gold Suite“ yra atskiras registracijos stalas.

Signature Room (50 kv.m): kambaryje yra didelis balkonas, miegamasis su svečių zona ir labai didele lova, persirengimo kambarys. Vonios kambarys dekoruotas marmuru. Iš kambarių matyti uostas.

1 miegamojo liukso numeris su vaizdu į sodą / baseiną (53 kv.m): kambaryje - balkonas arba terasa, miegamasis su labai didele lova arba dviem dvigulėmis lovomis, svetainė su ištraukiama lova, vonios kambarys su vonia ir dušo kabina. Svetainė nuo miegamojo atskirta stumdoma pertvara. Vonios kambarys dekoruotas marmuru. Pro kambarių langus matyti sodas arba baseinas.
Fairmont Gold Suite (50 kv.m): kambaryje - miegamasis su labai didele lova, svetainė, vonios kambarys su vonia ir dušo kabina. Taip pat kambaryje - DVD grotuvas, vaizdo grotuvas, muzikos centras. Iš kambarių atsiveria vaizdas į sodą. Nemokami lengvi pusryčiai, popietės arbata ir sumuštiniai „Fairmont Gold Lounge“ kambario svečiams. „Fairmont Gold Room“ ir „Fairmont Gold Suite“ yra atskiras registracijos stalas.

Numeriuose

oro kondicionierius
TV
telefonas
Prieiga prie interneto
arbatinukas
mini baras
saugus
chalatas
Kai kuriuose kambariuose yra balkonai arba terasos

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai