Viešbučio aprašymas Hyatt Regency Acapulco 5*

Šis modernus kelių aukštų viešbutis, įsikūręs garsiojoje Akapulko „Auksinėje zonoje“, neseniai atnaujintas, erdvūs kambariai, dekoruoti tradicinėmis meksikietiškomis spalvomis, su vaizdu į jūrą, atitinka visus šiuolaikinius patogiai viešnagei keliamus reikalavimus. Du laisvos formos baseinai yra apsupti kokosų ir egzotiškų sodų. Platus auksinio smėlio paplūdimys suteikia puikių galimybių atsipalaiduoti. Svečiai turi platų vandens sporto šakų pasirinkimą. // Atnaujinta 10 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
22
Sk
23
Pr
24
An
25
Tr
26
Th
27
Pn
28
Št
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra rytinėje Akapulko „Auksinės zonos“ dalyje, už 10 minučių kelio automobiliu nuo Juan Alvarez tarptautinio oro uosto.

Numeriai

Svečių kambarys (50 kv.m): labai didelė lova arba dvi dvigulės lovos, marmurinis vonios kambarys su vonia ir dušu, balkonas su vaizdu į Akapulko įlanką. Šios kategorijos kambariai yra nuo 1 iki 19 aukšto ir 22 viešbučio aukšte.

Regency Club Room (50 kv.m) ir Regency Club Suite (100 kv.m): klubo zonos kambariai yra 20 ir 21 viešbučio aukštuose, klubo kambariuose teikiamos papildomos paslaugos – atskira registratūra, nemokami pusryčiai, arbata. ir kava dieną, kokteiliai ir užkandžiai vakare, konsjeržo paslaugos, laikraščių ir žurnalų pristatymas.

Liukso numeris (100 kv.m): miegamasis su labai didele lova, atskira svetainė su valgomojo zona, mini baras, marmurinis vonios kambarys, balkonas su vaizdu į Akapulko įlanką. Šios kategorijos kambariai yra nuo 1 iki 21 aukšto.

Imperial Suite (110 kv.m): du miegamieji (vienas su labai didele lova, kitas su dviem dvigulėmis lovomis), pilnai įrengta virtuvė, trys vonios kambariai, didelė svetainė su valgomuoju stalu keturiems, balkonas su vaizdu Akapulko įlanka.

Prezidentinis liukso numeris (298 kv.m): du miegamieji (viename su labai didele lova, kitame su dviem dvigulėmis lovomis), du vonios kambariai su vonia ir atskiru dušu, svečių vonios kambarys, erdvi svetainė, baras, virtuvė, valgomasis su valgomojo zona 16 žmonių, sūkurinis baseinas su vaizdu į įlanką. Kambarys yra 22 aukšte.
Kainų grafikas
22
Sk
23
Pr
24
An
25
Tr
26
Th
27
Pn
28
Št
29
Sk
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai