Viešbučio aprašymas Sunsmile Apts 4*

„Best Western Sunsmile Hotel Apts“ yra Potamos Yermasogeia turistinio rajono širdyje, netoli barų ir restoranų, tavernų ir naktinių klubų. Jis yra 4 kilometrai nuo senamiesčio ir tik 100 metrų nuo paplūdimio.

Sunsmile suteikia ne tik tradicinį paslaugų spektrą šeimos ir jaunimo poilsiui, bet ir idealias sąlygas verslininkams, turintiems plačias galimybes visaverčiam darbui ne biure. // Atnaujinta 05 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

restoranas su lauko terasa, lauko gėlo vandens baseinas, vaikų baseinas, dvi pirtys, stalo tenisas, konferencijų salė su modernia garso ir vaizdo įranga, sekretorių paslaugos, biblioteka, skalbykla / cheminis valymas, TV ir video salonas, žaidimų aikštelė , žaidimų aikštelė, elektroniniai žaidimai.

Numeriai

Sunsmile yra 100 kambarių.
STUDIO kambariuose gali apsistoti iki 3 žmonių. Didelis kambarys su balkonu, oro kondicionieriumi, 2 viengulėmis lovomis arba viena dvigule lova, virtuve, šaldytuvu, tualetu, vonios kambariu, plaukų džiovintuvu, telefonu, palydovine televizija.

Kambariuose ONE BEDROOM APTS (1 miegamasis – maks. 4 žm.), TWO BEDROOMS APTS (2 miegamieji, maks. 6 žm.) turi papildomą atskirą svetainę su sofa.

Numeriuose

Oro kondicionierius
vonios kambarys
TV
telefonas
balkonas
radijas

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai