Viešbučio aprašymas Dreams Resort & Spa Puerto Vallarta 5*

Dreams Resort & Spa Puerto Vallarta yra viename iš 40 Banderas įlankos paplūdimių, nedidelėje jaukioje įlankoje, apsupta vaizdingų Sierra Madre kalnų, kurie eina tiesiai į vandenyną. Šis viešbutis, laikomas vienu geriausių „viskas įskaičiuota“ kurortų, garsėja nepriekaištingu aptarnavimu ir dėmesiu kiekvienai smulkmenai.

„Dreams Resort & Spa Puerto Vallarta“ siūlo įvairias apgyvendinimo galimybes erdviuose, moderniuose kambariuose. Užsiėmimų lauke mėgėjams organizuojama daug sportinių užsiėmimų. O paplūdimio atostogų gerbėjams patiks nuošalus paplūdimys ir vaizdingas viešbučio baseinas. // Atnaujinta 10 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Dreams Resort & Spa Puerto Vallarta“ yra Ramiojo vandenyno pakrantėje, Banderas įlankoje, už 20 minučių kelio automobiliu nuo tarptautinio oro uosto ir už 5 minučių kelio automobiliu nuo Puerto Valjartos centro.

Paslaugos viešbutyje

5 restoranai (tarptautinė, itališka, meksikietiška virtuvė), 5 barai, romantiškos vakarienės prie jūros organizavimas, 3 baseinai su kriokliais, sporto salė, 2 apšviesti teniso kortai, paplūdimio tinklinis ir futbolas, vandens sportas (nardymas, snorkeling, banglenčių sportas, vandens motociklai, vandens slidės, žvejyba), jogos užsiėmimai, laipiojimas paplūdimyje, SPA, masažas, sauna, garinė pirtis, grožio salonas, vaikų klubas, vestuvių paslaugos, prekybos galerija, verslo centras, konferencijų salės, medicinos paslaugos, kelionių biuras, automobilių nuoma , skalbiniai.

Numeriai

Pagrindinės bokšto kambarių kategorijos:

Kambariuose: oro kondicionierius, televizorius su palydovine televizija, telefonas, mini baras, seifas, interneto prieiga, rašomasis stalas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta.

Prabangus kambarys (45 kv.m): labai didelė lova arba dvi viengulės lovos, drabužių spinta, nedidelė svetainė, vonios kambarys, balkonas.

Dreams Suite (116 kv.m): dviejų aukštų kambarys mansarda 1 aukšte. Pirmame aukšte – erdvi svetainė su televizoriumi ir sofomis, privatus baseinas su terasa. Antrame aukšte – miegamasis su labai didele lova, persirengimo zona, vonios kambarys su sūkurine vonia ir vonia (su vaizdu į vandenyną). Šį kambarį galima sujungti su prabangiu kambariu.

Prezidentinis liukso numeris (459 kv.m): šios kategorijos dviejų aukštų kambariai yra mansarda. Pirmame aukšte yra erdvi svetainė su televizoriumi (29 įstrižainė) ir baru, privatus baseinas, terasa. Antrame aukšte – miegamasis su labai didele lova, persirengimo zona, dvi terasos, persirengimo zona, vonios kambarys su sūkurine vonia ir vonia (su vaizdu į vandenyną). Šį kambarį galima sujungti su prabangiu kambariu.

Kambarių kategorijos Dreams Club bokšte:

Kambariuose: oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, palydovinė televizija, telefonas, mini baras, elektroninis seifas, rašomasis stalas, lygintuvas ir lyginimo lenta, plaukų džiovintuvas, chalatai ir šlepetės.

Mažasis liukso numeris: labai didelė lova arba dvi atskiros lovos, vonios kambarys su vonia ir dušu, balkonas su vaizdu į vandenyną.

Mažasis liukso numeris su sūkurine vonia: labai didelė lova arba dvi viengulės lovos, vonios kambarys su vonia ir dušu, balkonas su vaizdu į vandenyną, sūkurinė vonia.

Dreams Suite: dviaukštis kambarys - pirmame aukšte: svetainė su dviem sofomis, baseinu ir saulės terasa, antrame aukšte: miegamasis su labai didele lova, rūbinė, vonios kambarys, sūkurinė vonia, terasa su sodo baldais.

Prezidentinis liukso numeris: dviejų aukštų kambarys, kurio pirmame aukšte yra svetainė, valgomasis, mini baras, sofos, baseinas ir saulės terasa, antrame aukšte yra miegamasis su labai didelė lova, svetainė, persirengimo zona, vonios kambarys su sūkurine vonia.

Numeriuose

oro kondicionierius, telefonas, televizorius (27 įstrižainė), telefonas vonioje, mini baras, seifas, vonia.
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai