Viešbučio aprašymas Royal Solaris Cancun 5*

Royal Solaris Cancun yra vienas lankomiausių viešbučių, esančių Kankuno viešbučių zonoje – populiariausioje garsiojo Kankuno kurorto dalyje! Šiame viešbutyje galėsite puikiai praleisti laiką tiek su draugais, tiek susirasti naujų draugų.

Royal Solaris Cancun kurortas yra padalintas į dvi dalis – ramesnį Viduržemio jūros regiono stiliaus Caribe bokštą šeimoms ir aktyvų karališkąjį bokštą su gausia pramogine programa vienišiams ar poroms. Pasilinksminkite su animatorių komanda, ilsėkitės prie vieno iš daugelio baseinų su vaizdu į nuostabią Karibų jūrą ir ilgą baltą paplūdimį arba tinginiaukite ramiame privačiame sūkurinės vonios baseine, gurkšnodami mėgstamą kokteilį ir mėgaudamiesi Karibų jūros saulėlydžiu!

Medaus mėnuo: butelis vietinio vyno, kambarys su vaizdu į jūrą (jei turite kuponą) ir dovana romantiška vakarienė! // Atnaujinta 10 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra
numeriai 8
paslauga 10
švara 9
maistas 10
infrastruktūra 9
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Royal Solaris Cancun 5*
8.5 iš 10 0 | iš 143 viešbučių Kankunas

„Royal Solaris Cancun“ apžvalga 2019 Gruodžio 24 Įvertinimas 9.0

Š iame vieš butyje už sisakė me vieš butį „viskas į skaič iuota“. Tai geras vieš butis. Jis į sikū rę s pakrantė je. Viskas č ia puiku, gali saugiai apsistoti š iame vieš butyje savaitę ir yra ką veikti. Visada pramogauja, personalas labai stengiasi. Galiu drą siai...


Geras viešbutis 2014 Spalio 18 Įvertinimas 8.0

Vieš butį rekomendavo „IVA Travel“ darbuotojai – pasirinkimas pasirodė geras. Jauki teritorija, š varus balto smė lio paplū dimys, erdvus kambarys su visais patogumais.
Labai geras maistas – tiek restorane, tiek bare prie baseino. Viskas labai š viež ia, į vairus maistas ir gė rimai.
Vakarais smagi š o...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai