Viešbučio aprašymas Zornicka 2*

Pensionas „Zornicka“ yra tiesiai prie keltuvo, kuris kyla į Novaja Golya.
Tai 2 aukštų pastatas, idealiai tinkantis žiemos sporto entuziastams. Priešais pensioną yra automobilių stovėjimo aikštelė. Pastate yra valiutos keitykla ir dovanų parduotuvė. Siūloma seifo paslauga, yra vaikų žaidimų aikštelė. Foje yra gražus veikiantis židinys ir žaidimų automatai vaikams. Taip pat yra bendra patalpa masiniams renginiams, skirta 60 žmonių.

Teritorijoje yra 14 slidininkų keltuvų ir 1 keltuvas. Kėdinio keltuvo ilgis – 1309 m, jis įveikia 445 m aukščio skirtumą ir per valandą perveža 1350 žmonių. Liftų ilgis yra nuo 100 iki 793 metrų. Donovaly rajone yra slidinėjimo įrangos nuoma, kalnų dviračiai, slidinėjimo mokykla ir snieglenčių bei parasparnių mokykla, uždaras baseinas, teniso kortas. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Pensionas Zornicka yra vaizdingame vakarinės Žemųjų Tatrų dalies kampelyje, viename garsiausių Slovakijos slidinėjimo centrų – Donovaly.

Paslaugos viešbutyje

sauna su vėsinančiu baseinu, treniruoklių salė, masažas, stalo tenisas, biliardas.

Numeriai

Bendras pensiono „Zornicka“ pajėgumas – 67 lovos. Apgyvendinimas suteikiamas blokiniuose kambariuose. Yra /3-vietis kambarys + 3-vietis kambarys viename bloke/ ir yra /3-vietis kambarys + 2-vietis kambarys bloke su 1 papildoma lova sulankstomos kėdės pavidalu/. Viename kvartale yra vienas bendras tualetas ir dušas. Kiekviename kambaryje yra balkonas ir telefonas, sat. televizorius.

Adresas

Pensionas Zornika, Donovaly 126, 976 39 Slovakijos Respublika,
Telefonas: +421 (0)48 4199723,
faksas: +421 (0)48 4199703
paštas: zornicka@zornicka.sk.

Svetainė

Zornicka 2*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai