Viešbučio aprašymas Dreams Lanzarote Playa Dorada Resort & Spa 5*

Viešbutis Hesperia Playa Dorada, pastatytas 1989 m., išplėstas 1998 m. ir visiškai atnaujintas 2003 m. 3 aukštų. Viešbutyje galėsite grožėtis garsių Kanarų ir tarptautinių skulptorių skulptūromis. Už 100 metrų nuo viešbučio yra prekybos centras. Naminiai gyvūnai nepriimami. „Hesperia Playa Dorada“ turi savo 11 000 m2 ploto 9 duobučių golfo aikštyną. // Atnaujinta 15 vaario 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

pietinėje Lanzarotės salos pakrantėje, 40 m nuo paplūdimio su nuostabiu vaizdu į Fuerteventuros salą, šalia privilegijuoto Puerto Calero sporto uosto, 10 km iki oro uosto, 700 m iki miesto centro.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, 3 restoranai, baras, kokteilių baras, pianino baras, konferencijos. Salė 250 žmonių, panoraminis liftas, interneto punktas, treniruoklių centras (masažas, sauna, turkiška pirtis, uždaras baseinas (25 m)), kirpykla, vaikų klubas, parduotuvės, teniso kortai (už papildomą mokestį), skvošas, sporto salė, 3 baseinai suaugusiems (vienas iš jų šildomas), 2 baseinai vaikams, skėčiai ir gultai prie baseino, baras ir grilis prie baseino, diskoteka, animacinė programa, automobilių stovėjimo aikštelė, žaidimų kambarys, mini klubas, valiutos keitykla, automobilių nuoma, gydytojas paslaugos (už papildomą mokestį) tiesioginis išėjimas į paplūdimį, 12.000 m2 sodas.
  • renovacijos metai

Numeriai

4 pastatuose išskirstyti 466 kambariai (418 standartinių, 40 junior suite, 8 apartamentai). Yra kambarių nerūkantiems ir neįgaliesiems.

Numeriuose

vonios kambarys su plaukų džiovintuvu (vonios kambarys ir tualetas yra atskirai), (suite yra kubilas), balkonas, telefonas, oro kondicionierius, televizorius, seifas (mokamas), mini baras (tik liukso ir mažojo liukso numeriuose), radijas , interneto ryšys.

Adresas

Urb. Costa del Papagayo (Playa Blanca)
35570 Lanzarotė
Lanzarotė Ispanija

Еl. paštas

info.drepd@dreamsresorts.com

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis