Viešbučio aprašymas Four Seasons Resort Langkawi 5*

Viešbutis yra švariausiame Tanjung Rhu salos paplūdimyje, kur unikali augmenija ribojasi su keistomis granitinėmis uolomis ir yra prabangių paviljonų ir vilų kompleksas, įsiterpęs į sodus ir tvenkinius.

Tarp SPA centro paslaugų – tradicinis malajiečių ir indoneziečių masažas, ajurvedinė ir senovės kinų technika. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

25 minutės kelio automobiliu nuo Lankawi oro uosto, 30 km nuo sienos su Tailandu.

Paplūdimys

smėlio paplūdimys, geras įėjimas į vandenį.

Paslaugos viešbutyje

Grožio salonas, verslo centras, biblioteka, interneto prieiga, parduotuvė, 2 lauko baseinai, teniso kortai, treniruoklių salė, joga, vandens sportas, jodinėjimas, ekskursijos, šalia viešbučio yra golfo klubas, specialios programos vaikams, jaunimo klubas, auklės paslaugos.

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 91 kambarys, įskaitant 34 viršutinį Melaleukos paviljoną, 34 žemutinį Melaleukos paviljoną, 20 paplūdimio vilą, 2 dviejų miegamųjų vilą ir 1 karališkąją vilą.

Viršutinis Melaleuca paviljonas (68 kv.m) - įsikūręs kurorto centre, dviejų aukštų pastatuose antrame aukšte, susideda iš miegamųjų su svetaine, vonios kambario, terasų su gultais.

Žemutinis Melaleuca paviljonas (68 kv.m) - įsikūręs kurorto centre, dviejų aukštų pastatuose pirmame aukšte, susideda iš miegamojo su svetaine, vonios kambario, terasos su gultais.

Paplūdimio vila (220 kv.m) - yra paplūdimyje, su vaizdu į jūrą, kurią sudaro miegamasis, svetainė, vonios kambarys, paviljonas su valgomojo zona, poilsio zona su gultais, privatus baseinas ir lauko dušas.

Dviejų miegamųjų vila (590 kv.m) – yra paplūdimyje, kurią sudaro 2 miegamieji, svetainė, 2 vonios kambariai, paviljonas su valgomojo zona, poilsio zona su gultais, privatus baseinas ir lauko dušas.< br />
Karališkoji vila (1400 kv.m) – įsikūrusi nuošalioje dalyje, kurią sudaro du miegamieji, vonios kambarys su vonia ir dušu, labai didelė svetainės ir valgomojo zona, SPA paviljonas su masažo stalu, terasa su valgomuoju stalu ir gultai, privatus baseinas.

Numeriuose

palydovinė televizija, CD ir DVD grotuvas, radijas, telefonas, interneto prieiga, mini baras, arbatos ar kavos ruošimo rinkinys, lygintuvas ir lyginimo lenta, seifas, plaukų džiovintuvas.

Adresas

Jalan Tanjung Rhu, 07000 Langkawi, Kedah Darul Aman, Malaizija
Kainų grafikas
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis