Viešbučio aprašymas Гельвеция 4*

Viešbutis „Helvetia“ atidarytas 2003 m. 1828 metais šveicarų architekto Augusto Lange suprojektuotame dvare, pačiame miesto centre, keli žingsniai nuo Nevskio prospekto. Viešbučio „Helvetia“ pavadinimas pasirinktas neatsitiktinai. Helvetia yra senovės lotyniškas Šveicarijos pavadinimas. Tame pačiame pastate yra Šveicarijos generalinis konsulatas. Netoli pagrindinių lankytinų vietų ir svarbiausių miesto transporto mazgų, ramus vidinis kiemas ir galimybė pasistatyti automobilį padarys viešnagę viešbutyje dar patogesnę.

Tarp mūsų miesto fasadų sukūrėme Jums Šveicarijos kampelį, kurio interjeras perteikia Sankt Peterburgo stiliaus eleganciją. Teisingai, mūsų nedidelis viešbutis Sankt Peterburgo centre yra meiliai vadinamas „Mažąja Šveicarija“. Viešbučio interjeras idealiai dera su unikaliu fasadu ir jaukiu kiemu. Sėkmingas klasikos ir baroko dekoro elementų derinys – taip galite apibrėžti pagrindinį viešbučio apdailos stilių. // Atnaujinta 11 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

verslo centras, WiFi, bagažo saugykla, seifai, automobilių stovėjimo aikštelė priešais pastatą ir 24 val. apsauga.
- seifas registratūroje,
- bagažo saugykla,
- verslo centras,
- bevielio ir modemo interneto prieiga,
- nemokama saugoma automobilių stovėjimo aikštelė,
- Marius Pub restoranas,
- Skalbimo ir cheminio valymo paslaugos.

Numeriai

Klasikinis kambarys (standartinis kambarys): erdvūs kambariai su viena didele arba dviem atskiromis lovomis, su vaizdu į ramų vidinį kiemą.

Superior Room (superior room): erdvūs ir elegantiški kambariai, pagaminti klasikinio stiliaus su baroko elementais su viena didele arba dviem viengulėmis lovomis. Pro kambario langą galima grožėtis viena įsimintiniausių Sankt Peterburgo gatvių Marata gatve. Talpi erdvi spinta ir patogus darbo stalas – būtini gražios aplinkos elementai.

Studijos tipo apartamentai (studio kambarys): erdvūs apartamentai su viena didele arba dviem atskiromis lovomis, įrengti klasikiniu stiliumi su originalaus modernaus dizaino elementais, su vaizdu į ramų vidinį kiemą. Erdvi spinta ir patogus darbo stalas – būtini gražios aplinkos elementai. Virtuvė visiškai atskirta nuo miegamojo ir įrengta moderni įranga: dujinė viryklė, elektrinis virdulys, šaldytuvas.

Family Suite (family Suite): Labai erdvūs 2 kambarių prabangūs apartamentai. Klasikinio stiliaus miegamieji su viena didele arba dviem atskiromis lovomis su originalaus modernaus dizaino elementais su vaizdu į kiemą. Kambaryje gali apsistoti keturi suaugusieji. Papildomos lovos ir vaikiškos lovelės pristatomos pagal pageidavimą. Šiame kambaryje ypač patogiai jaučiasi šeimos su vaikais dėl erdvių drabužių spintų ir dviejų vonios kambarių. Virtuvė visiškai atskirta nuo miegamojo ir įrengta moderni įranga: dujinė viryklė, elektrinis virdulys, šaldytuvas.

Numeriuose

Stilingo kambario apstatymo ir būtinos įrangos derinys: televizorius, plaukų džiovintuvas, elektrinis virdulys leidžia atsipalaiduoti ir atsipalaiduoti verslininkui ar svečiui, nusprendusiam tiesiog pasigrožėti Sankt Peterburgo grožybėmis. Minkšti rankšluosčiai, šlepetės, kokybiški higienos reikmenys.

Adresas

Sankt Peterburgas, šv. Marata 11, str. Majakovskajos metro stotis
numeriai 10
paslauga 9
švara 9
maistas 10
infrastruktūra 10
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Gelvetsiia 4*
9.0 iš 10 0 | iš 259 viešbučių Peterburgas

Labai jaukus viešbutis 2022 Lapkričio 09 Įvertinimas 9.0

Labai graž us vieš butis, istoriniame pastate miesto centre! Pasimė gaukite XIX amž iaus atmosfera. Puikus personalas. Aptarnavimas aukš č iausiu lygiu. Pusryč iai į vairū s ir skanū s. Apskritai nuostabi patirtis!...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai