Viešbučio aprašymas Alila Phuket 5*

„Alila Phuket Villas“ įgijo vieno prabangiausių viešbučių Tailande reputaciją.

Kiekviena vila yra išdėstyta taip, kad maksimaliai išnaudotų kraštovaizdį. Statant labai stengtasi išsaugoti kuo daugiau augalų ir netrikdyti gyvūnų pasaulio.

Vilos yra ant kalvos tropinėje giraitėje, už akmens metimo nuo paplūdimio. Pro kambarių langus atsiveria kvapą gniaužiančios jūros ir pakrantės panoramos, o terasose visą dieną galėsite degintis, mėgautis oru ir kaitintis saulėje. Visų kambarių interjerus sukūrė žinomi dizaineriai. Visos dalys pagamintos iš aukščiausios kokybės medžiagų.

Kiekvienoje viloje yra privatus baseinas, svetainė, du vonios kambariai, virtuvė ir lauko terasos. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Ant jūros kranto, 30 minučių kelio automobiliu nuo Puketo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

restoranas, baras, baseinas, sveikatingumo klubas, SPA centras, parduotuvė, kulinarijos mokykla, biblioteka, verslo centras, konferencijų salė.

Numeriai

Vieno miegamojo vila Erdvi dviejų aukštų vila, dekoruota tradiciniu tajų stiliumi. Pirmame aukšte yra miegamasis su labai didele lova, du vonios kambariai, dengta terasa su skirta deginimosi zona ir prieiga prie privataus baseino. Antrame aukšte yra svetainė, virtuvė ir panoraminė terasa su žavingu vaizdu į pakrantę.

Dviejų miegamųjų vila Dviejų aukštų vila, iš visų pusių apsupta tropinių augalų. Pirmame aukšte yra du karaliaus dydžio miegamieji, du vonios kambariai ir lauko terasa su vaizdu į sodą ir privatų baseiną. Antrame aukšte yra valgomasis ir virtuvė. Dengtoje terasoje yra gultai, kuriuose svečiai gali atsipalaiduoti ir mėgautis kvapą gniaužiančia jūros ir paplūdimio panorama.
3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai