Viešbučio aprašymas Lovec 4*

Viešbutis priklauso „Best Western“ viešbučių tinklui. Įsikūręs netoli Bledo centro, ant kalvos su vaizdu į ežerą, 53 km nuo Brniko oro uosto. Jis vėl atidarytas po visiško renovacijos 2005 m. gegužės mėn. Viešbutyje yra restoranas – brangiausias ir populiariausias vegetariškas restoranas. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

restoranas, kavinė-konditerija, vyno rūsys, alaus baras, medžioklės salė, konferencijų salė, baseinas (6x3) ir sūkurinė vonia, suomiškos, turkiškos ir infra pirtys, masažas. Nėra sporto salės. Požeminis parkingas. 1 liftas.
  • renovacijos metai

Numeriai

Antrame aukšte kambariai nerūkantiems. Balkonas tik kambariuose su vaizdu į ežerą.

SNGL kambariai: su dušu, prancūziška lova 180 x 200 (galima matyti ežerą/parką);

DBL kambariai: su 2 atskiromis lovomis, kiekviena 100 x 200 dydžio (galima matyti ežerą / parką);

Kambariai "de luxe" DBL: su sūkurine vonia balkone (vaizdas į ežerą), vonioje - dušas; prancūziška lova 180 x 200;

Kambariai "de luxe" DBL + papildoma lova: su sūkurine vonia vonioje; balkonas su vaizdu į ežerą; Prancūziška lova 180 x 200, sofa 140 x 200.

Šeimyninis liukso numeris (vaizdas į ežerą, su balkonu) su galimybe apgyvendinti iki 4 žmonių: 2 miegamieji (vienas kambarys su dviem lovomis, kiekviena 100 x 200; antrasis - sofa-lova 180 x 200), vonios kambaryje - sūkurinė vonia .

Vadovo liukso numeris (vaizdas į parką, be balkono) su galimybe apgyvendinti iki 4 žmonių: 1 miegamasis su prancūziška lova 180 x 200, svetainė su sofa-lova 180 x 200, sūkurinė vonia vonios kambaryje.

Numeriuose

oro kondicionierius, modernūs baldai, kabelinė televizija, radijas, mini baras, seifas, interneto prieiga, vonios kambarys (dušas arba vonia, WC, plaukų džiovintuvas), tiesioginis telefonas, chalatas, šlepetės. Visuose kambariuose yra virdulys, arbata ir kava svečiams.

Adresas

Liublianska Cesta 6
4260 Bledas, Slovėnija

Svetainė

Lovec 4*

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis