Viešbučio aprašymas Widder 5*

Viešbutis „Widder“ yra senamiesčio širdyje, kairiajame Limmat upės krante. Tai gana neįprastas viešbutis. Svečiams jis gali priminti labirintą, nes jo „pastatas“ – aštuoni seni namai, dalis kurių statyti viduramžiais. Saugumo ir intymumo jausmą kuria laiptai, portikai ir kiemai, vizualiai sujungiantys aštuonis pastatus į vientisą kompleksą. Be jokios abejonės, šis viešbutis paliks neišdildomą įspūdį architektūros mylėtojams ir neįprastų dizaino sprendimų gerbėjams. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

istoriniame miesto centre, kairiajame Limmat upės krante, netoli verslo kvartalų, už akmenų metimo nuo parduotuvių gatvės, 15 minučių kelio automobiliu nuo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

49 kambariai, iš jų 7 apartamentai, restoranas (tarptautinė virtuvė), baras, nedidelė sporto salė, 6 banketų ir konferencijų salės, biblioteka.

Numeriai

Svečių laukia 49 įvairių kategorijų kambariai. Kiekvienas kambarys yra unikalus. Dizainas, baldai ir išdėstymas yra unikalūs. Taip sukuriama ypatinga senamiesčio rezidencijos atmosfera. Dizaineriams, dirbusiems prie „Widder“ dizaino, pavyko sujungti seno namo žavesį ir modernaus interjero komfortą, antikvarinius daiktus ir madingiausių dizainerių naujoves.

Numeriuose

TV, Bang&Olufsen CD grotuvas, 3 linijų telefonas.

Svetainė

Widder 5*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai