Viešbučio aprašymas Lindner Grand Hotel Beau Rivage 5*

„Lindner Grand Hotel Beau Rivage“ svečiai nenustoja stebėtis šio didingo viešbučio išskirtinumu ir jo vieta su kerinčiais Jungfraujoch vaizdais. Aukštas aptarnavimas, kulinariniai restorano ir baro stebuklai, neribotos galimybės rengti įvairius renginius ir banketus, grožio ir sveikatingumo centro Yasuragi pasiūlymų įvairovė nuolat pritraukia svečius iš viso pasaulio. Regione neribotos galimybės sportuoti tiek žiemą, tiek vasarą bei įvairūs turistiniai maršrutai. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

5 minutės pėsčiomis nuo geležinkelio stoties Interlaken Ost. Tiesioginis susisiekimas su Interlakenu iš Ciuricho ir Ženevos tarptautinių oro uostų.

Paslaugos viešbutyje

restoranai, uždaras baseinas, automobilių stovėjimo aikštelė, didelė sveikatingumo zona, sauna, hamamas, baseinas, japoniška pirtis "Yasuragi", vandens ir sveikatingumo procedūros, grožio salonas, talasoterapija, treniruoklių centras, dviračių nuoma, biblioteka.

Numeriai

101 kambarys, įskaitant kambarį, 10 mažųjų apartamentų, 1 dvivietį liukso numerį, piramidės liukso numerį, karališkąjį liukso numerį. Elegantiško stiliaus kambariai su vaizdu į kalnų kraštovaizdį arba Aare upę. Daugumoje kambarių yra balkonas arba lodžija.

Numeriuose

TV, radijas, telefonas su analoginiu modemu, mini baras.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai