Viešbučio aprašymas Santa Maria 3*

Viešbutis įsikūręs ant jūros kranto, šalia vieno gražiausių Iskijos salos paplūdimių – San Francesco. Iki Forio centro apie 2 km, iki autobusų stotelės 400 m. Pagrindinis viešbučio privalumas – puiki vieta: priešais viešbutį yra smėlio paplūdimys.
Viešbutis susideda iš pagrindinio pastato ir "jūrinio" - vieno aukšto pastato, esančio už akmens metimo nuo paplūdimio. Už papildomą mokestį galima išsinuomoti teniso kortus netoliese esančiame viešbutyje. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Įsikūręs labai vaizdingoje ir ramioje vietoje, pačiame pajūryje, šalia vieno gražiausių Iskijos salos paplūdimių – San Francesco. Iki Forio centro - 2 km, iki autobusų stotelės - 400 m.

Paplūdimys

Netoli viešbučio, įrengtas. Vandens sportas.

Paslaugos viešbutyje

Gražus restoranas su gera nacionaline ir tarptautine virtuve, amerikietiškas baras, baras prie baseino, TV kambarys, 2 baseinai.

Numeriai

Kambariai su terasomis ir išėjimu į tunelį, vedantį į paplūdimį. 66 viešbučio kambariuose yra vonios kambarys ir telefonas. Taip pat už papildomą mokestį galima užsisakyti kambarius su oro kondicionieriais, palydovine televizija ir sūkurinėmis voniomis.

Numeriuose

vonios kambarys, telefonas. Už papildomą mokestį: oro kondicionierius, palydovinė televizija, vonios kambarys su vandens masažu.

Svetainė

Santa Maria 3*
Kainų grafikas
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Santa Maria 3*
5.0 iš 10 0 | iš 141 viešbučių apie. Ischia

šūdas 2010 Gegužės 01 Įvertinimas 1.0

Vieš butis š lykš tus. Nė ra 4 ž vaigž duč ių . ir 2 nebus į vedami. Patalpos neš varios, santechnika taip susidė vė jusi, kad tiesiog siaubas. Tač iau baisiausia yra personalas. Su rusais elgiamasi grubiai. Tuo pač iu metu jie linkę atvirai apgauti. Paš aras š lykš tus...


Geras viešbutis! 2008 Gegužės 01 Įvertinimas 9.0

Vieš butis nė ra didelis, yra du baseinai, vienas už daras su terminiu vandeniu, antras atviras su paprastu vandeniu ir todė l labai š altas! Personalas mandagus, niekas nekalba rusiš kai, bet gerai suprantu angliš kai! ))) Kambarys nedidelis, bet š varus ir patogus. Nors mū sų kambarys nebuvo su vaizdu į...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai