Viešbučio aprašymas Four Seasons 5*

Vienas prabangiausių Prahos viešbučių yra įsikūręs miesto centre, ant Vltavos upės kranto. Pro langus atsiveria nuostabūs vaizdai į garsųjį Karolio tiltą ir Prahos pilį – miesto širdį, kurioje yra valdžios būstinė ir gotikinė Šv. Vito katedra. Netoliese yra gražiausi senosios Prahos kampeliai: senovinė Senamiesčio aikštė, viduramžių žydų kvartalas, spalvingas istorinis Mažojo miesto rajonas. Viešbutis jungia vieną modernų ir tris istorinius pastatus. (Vienas jų pastatytas klasikinio stiliaus, antras – neorenesansinis, trečias – barokinis.) Be klasikinių itališkų patiekalų, viešbučio svečiai gali paragauti dietinių patiekalų iš unikalaus „Alternatyvios virtuvės“ meniu, kuriame gali paragauti tik „Four Seasons“ viešbučiuose. Taip pat svečiai gali naudotis jaukus baras su didžiuliu čekiško alaus pasirinkimu. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Staro Miasto rajone, 25 minutės kelio automobiliu nuo oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

restoranas (itališka virtuvė), baras, sporto salė, sauna, masažas, auklės paslaugos, verslo centras, konferencijų salės.

Numeriai

tandardinis kambarys (33 kv.m): iš kambarių atsiveria vaizdas į gretimą neorenesansinį universiteto pastatą. Dauguma kambarių yra pagrindiniame, moderniame viešbučio pastate, nuo 2 iki 4 aukštų. Kambaryje yra labai didelė lova.

Superior kambarys (35 kv.m): kambariai yra nuo 2 iki 7 aukštų pagrindiniame pastate ir renesanso stiliaus pastate. Iš pagrindinio pastato atsiveria nuostabus vaizdas į kryžiuočių vienuolyną arba restauruotą barokinį pastatą, kuris yra viešbučio dalis. Iš renesanso stiliaus pastato atsiveria vaizdas į netoliese esančius istorinius pastatus. Dauguma kambarių orientuoti į pietus. Kambaryje yra labai didelė lova. Daugelyje viršutinio aukšto kambarių yra skliautinės lubos arba apvalūs langai.

Liukso kambarys (40 kv.m): kambariai yra visuose viešbučio aukštuose pagrindiniame pastate ir renesanso stiliaus pastate. Iš kambarių atsiveria gražus vaizdas į kryžiuočių vienuolyną ir netoliese esančius istorinio miesto centro pastatus. Kambaryje yra labai didelė lova arba 2 atskiros lovos.

„Renaissance Deluxe“ kambarys (46 kv.m): Erdvūs kambariai, esantys Renesanso pastato kampuose, aukštomis lubomis (3,6 m), natūralios šviesos vonios kambariuose ir keliais langais. Iš jų atsiveria vaizdai į netoliese esančius pastatus ir senamiesčio gatves. Kambaryje yra labai didelė lova.

River View Room (38 kv.m): kambariai yra pagrindiniuose ir klasikiniuose pastatuose. Iš visų kambarių, išskyrus vieną, atsiveria Vltavos upės, Prahos pilies ir Karolio tilto vaizdai. Kambaryje yra labai didelė lova arba 2 atskiros lovos.

Premier Room (41 kv.m) kambariai yra viršutiniuose klasikinio ir pagrindinio pastato aukštuose. Iš kambarių atsiveria Karolio tilto, Prahos pilies ir Vltavos upės panorama.

Geresnysis „Four Seasons Executive Suite“ (75 kv.m.): Dauguma kambarių yra barokiniame pastate, dekoruoti geltonais atspalviais. Vienas kambarys yra viršutiniame renesansinio pastato aukšte ir dekoruotas taupe spalvomis (šiame kambaryje yra 2 vonios kambariai). Kambaryje yra labai didelė lova.

Deluxe Four Seasons Executive Suite (79 kv.m): dviejų aukštų kambariai yra klasikinio pastato 3 aukšte ir pagrindinio pastato viršutiniame aukšte. Pagrindiniame pastate esantys kambariai turi balkonus. Pro langus atsiveria Karolio tilto, Prahos pilies ir Vltavos upės vaizdai. Kambaryje yra labai didelė lova.

Geresnysis 1 miegamojo liukso numeris (73 kv.m): iš kambarių atsiveria gražus vaizdas į Vltavos upę, Prahos pilį ir Karolio tiltą. Daugelyje kambarių yra 2 vonios kambariai.

1 miegamojo liukso numeris su vaizdu į pilį (75 kv.m): erdvūs kambariai yra viršutiniuose aukštuose, iš kurių atsiveria miesto, Karolio tilto, Prahos pilies ir Vltavos upės panorama. Daugumoje kambarių yra langai nuo grindų iki lubų.
2 miegamųjų apartamentai (155 kv.m): iš prabangių kambarių atsiveria nuostabus vaizdas į upę, Karolio tiltą ir Prahos pilį. Kambaryje yra 2 miegamieji, erdvi svetainė su valgomojo zona. Kiekviename miegamajame yra labai didelė lova. Viešbutyje yra tik 2 šios kategorijos kambariai. Vienas yra klasikiniame pastate antrame aukšte, kitas – pagrindinio pastato viršutiniame aukšte.

Prezidentinis liukso numeris (200 kv.m): unikalus kambarys, esantis baroko stiliaus pastato 2 aukšte. Kambaryje yra 2 miegamieji, svetainė, valgomasis, sandėliukas, biuras, 2 vonios kambariai, papildomas svečių tualetas. Galima prisijungti prie gretimo standartinio kambario ir geresniojo „Four Seasons Executive Suite“. Tokiu atveju „Prezidentinis apartamentas“ tampa 4 miegamųjų apartamentais (370 kv.m), užimančiu visą aukštą. Kambarys dekoruotas antikvariniais baldais. Interjerą puošia vertingi meno kūriniai.

Numeriuose

oro kondicionierius, šildymas, palydovinė televizija, CD grotuvas, telefonas (2 linijos), internetas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, chalatai, vonia ir atskiras dušas. Miegamajame yra labai didelė lova arba 2 viengulės lovos. River View ir Premier kambariuose yra DVD grotuvas. "Suite" kategorijos kambariai - 2 televizoriai, DVD grotuvas, VCR, faksas.

Svetainė

Four Seasons 5*
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis