Viešbučio aprašymas Ventana Hotel Prague 5*

Netoli garsiosios Senamiesčio aikštės, Prahos centre, viešbutis „Ventana“ siūlo elegantiškus kambarius su marmuriniais vonios kambariais.
Iš šio elegantiško boutique viešbučio atsiveria kvapą gniaužiantys Tyn bažnyčios vaizdai ir lengva pasiekti visas Prahos lankytinas vietas. Senamiesčio aikštė su astronominiu laikrodžiu yra vos už kelių žingsnių nuo viešbučio „Ventana“. Paėję keletą minučių nuo šios vietos atsidursite prie viduramžių Karolio tilto ir Kampos salos – žavingo kvartalo, kuris vadinamas „Prahos Venecija“. Po malonaus pasivaikščiojimo aikštėje atsidursite šalia didingos Šv. Mikalojaus bažnyčios ir Paryžiaus gatvės su garsiomis mados parduotuvėmis. Taip lengva atsidurti prekybos gatvių ir pramogų vietų šurmulyje, kuriame yra unikalių butikų ir malonių kavinių. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Dėl savo vietos pačiame Prahos centre, Celetna ir Stuparska gatvių kampe, visas pagrindines miesto lankytinas vietas galima pasiekti pėsčiomis. Iš viešbučio atsiveria vaizdas į Senamiesčio aikštę, o per penkias minutes nueisite iki Paryžiaus gatvės su prašmatniausiomis parduotuvėmis.

Paslaugos viešbutyje

wi-fi / bevielis tinklas, mokama automobilių stovėjimo aikštelė, lengvi pusryčiai, savitarnos pusryčiai, kambariai / paslaugos neįgaliesiems, kambariai nerūkantiems, seifas, oro kondicionavimas, restoranas, liftas, leidžiama apsistoti su gyvūnais, šildymas, televizorius, registratūra dirba visą parą, lojalūs požiūris į seksualines mažumas, bagažo saugykla, uždaras baseinas, treniruoklių salė, kazino, baras, pervežimas į ir iš oro uosto, kambarių aptarnavimas, automobilių nuoma, lyginimo paslaugos, valiutos keitykla, susitikimų / pokylių kambarys, verslo centras, skalbykla, cheminis valymas, faksas / kopijavimas, auklė / vaikų priežiūra, bilietų pardavimo paslauga, kelionių biuras, pusryčiai kambaryje

Numeriai

Viešbutyje yra 30 kambarių.
Visi viešbučio kambariai skirstomi į keletą kategorijų: superior (kambarį galima naudoti kaip dvivietį arba vienvietį), de-lux loft room, de lux room, junior suite, old town square suite.
Kiekvieno kambario interjeras turi savo dizainą. Kambariai labai erdvūs, iš jų langų atsiveria nuostabus vaizdas į Tyn bažnyčią, Karališkąsias eiles ar visame pasaulyje žinomą Senamiesčio aikštę.
Specialių poreikių turintiems svečiams viešbutyje įrengti kambariai su platesnėmis durų angomis, taip pat pagalbiniai griebtuvai ir specialūs tualetai vonios kambariuose.

Numeriuose

oro kondicionierius, mini baras, seifas, telefonas, interneto ryšys (kiekviename kambaryje), palydovinė televizija, vonios kambarys, bidė, plaukų džiovintuvas, chalatai
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai