Viešbučio aprašymas Buddha-Bar Hotel Prague 5*

Buddha-Bar Hotel Prague yra pirmasis viešbutis su garsiuoju Buddha-Bar prekės ženklu. Naujo prabangių viešbučių tinklo koncepcija – tai individualus požiūris į kiekvieno svečio poilsį ir nepamirštamos rafinuotos atmosferos kūrimas, kurios dėka Buddha-Bar restoranai tapo žinomi ir populiarūs visame pasaulyje.

Viešbučio dizainas sujungia šiuolaikinius rytietiškus dekoratyvinius elementus ir prancūzų kolonijinį stilių. Viešbutis vilioja ne tik savo išskirtiniu dizainu, bet ir restoranų kulinariniais malonumais. Buddha-Bar Hotel Prague yra įsikūręs istoriniame pastate pačiame Prahos centre, netoli Senamiesčio aikštės. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

dviejų aukštų požeminis restoranas „Buddha-Bar“ su tradicine didžiule Budos statula (didžėjus „Buddha-Bar“ dirba nuo 22.00 val. iki uždarymo), restoranas „Siddharta-Cafe“ (sudėtingas įvairiausio europietiško maisto derinys, didžėjus su lounge stiliaus muzika nuo 00:00 iki uždarymo), svetainė, salė su Budos statula, masažas (spa masažas, pėdų masažas, tajų masažas, žolelių masažas, aromaterapija, švediškas masažas), SPA, treniruoklių salė (bėgimo takelis, treniruoklis ir kiti treniruokliai), sūkurinė vonia, hamamas, auklės paslaugos.

Numeriai

39 kambariai.
Kambarių tipai:
36 prabangūs kambariai;
3 apartamentai.
Viešbučio kambariai, pagaminti rytietišku stiliumi, nuves jus į ramybės ir nirvanos atmosferą. Juose galite atsipalaiduoti ir pajusti visą Rytų paslaptį. Kiekviename kambaryje yra vonios kambarys. Taip pat yra kambariai nerūkantiems.

Numeriuose

seifas, mini baras, televizorius, CD ir DVD grotuvas, biblioteka, telefonas, plaukų džiovintuvas, lygintuvas (pagal pageidavimą), kavos virimo aparatas.

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis