Viešbučio aprašymas The Three Sisters 5*

„Three Sisters“ yra naujausias ir, be jokios abejonės, įmantriausias viešbutis Taline. Šiandien pastatas tapo architektūros žvaigžde, o jo 570 metų sienos to nusipelnė. Pirmasis rašytinis 71 namo paminėjimas datuojamas 1362 m. Visi to laikotarpio šio namo savininkai žinomi. Žymiausi iš jų buvo gildijų seniūnai, miesto tarybos nariai ir net burmistrai. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Talino senamiestyje, keli žingsniai nuo Rotušės aikštės. Iki oro uosto 4 km, iki uosto 0,5 km, iki geležinkelio. geležinkelio stotis 1 km, autobusų stotis 2,5 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbančios konsjeržo paslaugos, kambariai rūkantiems, nemokamas paėmimas iš oro uosto, nemokamas batų valymas, skalbimo ir automobilio pastatymo paslaugos, nemokami kasdieniai laikraščiai, budintis gydytojas, biblioteka, poilsio kambarys su židiniu, belaidis LAN visose viešose vietose. Pagal pageidavimą: individualus bakalėjos apsipirkimas, auklės paslaugos, gidai, 24 valandų kambarių aptarnavimas, masažai, limuzinų paslaugos, treniruoklių centro narystė ir baseinas. Priimamos šios kredito kortelės: Visa, Euro/Master Card, American Express, Diners Club. Atvykimas nuo 14:00 ir išvykimas ne vėliau kaip vidurdienį. Dėl vėlyvo išsiregistravimo reikia susisiekti su apgyvendinimo tarnyba.

Numeriai

bendras kambarių skaičius 23, iš kurių 6 liukso, 7 geresni, 4 didingi. Prabangus, 2 Grand. Ištaigingas geresnis, 3 liukso numeris viršutiniame aukšte ir 1 pianino liukso numeris (įskaitant neįgaliojo vežimėlius ir alergiškiems žmonėms skirtus kambarius). Visi 23 kambariai ir liukso numeriai yra erdvūs, įvairaus išplanavimo ir dydžio, kad tiktų XIV a. pastate.

Numeriuose

Gražiai įrengtas, kondicionierius, nemokami tualeto reikmenys vonioje, kai kuriuose kambariuose – labai didelė lova, seifai, palydovinė televizija, CD/DVD grotuvai, plaukų džiovintuvas, reguliuojama šviesa, skėčiai, chalatai ir šlepetės, tiesioginis telefonas, ADSL interneto linija, ISDN duomenų prievadas, galimybė išsinuomoti nešiojamąjį kompiuterį.

Panašūs viešbučiai

4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis