Viešbučio aprašymas Chateau de Feuilles 4*

Prie sniego baltumo erdvaus paplūdimio ir turkio spalvos Indijos vandenyno vandens, apsuptame 5 hektarų vešlių atogrąžų sodų, yra erdvūs vasarnamiai ir vilos Château de Feuilles, vainikuoti šiaudiniais stogais ir pastatyti iš granito akmens ir retų miškų. Viešbutyje yra tik 9 naujausiomis technologijomis aprūpinti kambariai, kurių elegantiškas interjeras dera modernus dizainas ir Seišelių tradicijos. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra pietinėje Praslino pakrantėje, 10 km (15 minučių kelio automobiliu) nuo vietinio oro uosto ir 5 minutės nuo prieplaukos, 45 km nuo Mahės salos tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

lauko baseinas, sūkurinė vonia, treniruoklių salė, SPA centras, įvairios vandens sporto šakos, giliavandenė žvejyba, dviračių sportas, išvykos ​​valtimis, ekskursijos į Prasliną ir netoliese esančias salas, įskaitant romantišką savaitgalį ir kepsninę negyvenamoje kaimyninėje Grand Sœur saloje. „Château de Feuilles“ restoranas siūlo gurmaniškus kreolų ir tarptautinės virtuvės patiekalus, šviežias jūros gėrybes ir žuvies patiekalus, o bare siūlomi įvairūs gėrimai ir egzotiški kokteiliai. Jame yra dovanų parduotuvė, automobilių stovėjimo aikštelė, nemokama automobilių nuoma. Château de Feuilles – unikalus viešbutis, kuriame XXI amžiaus komfortą papildo autentiškos kreolų tradicijos, o privatumo atmosfera harmoningai dera su nuostabiu supančios gamtos grožiu.

Numeriai

Viešbutyje yra 9 patogūs įvairių kategorijų kambariai, įskaitant 1 kambarį, 4 vasarnamius, 1 liukso rūmus, 2 sodo liukso numerius, 1 vilą. Elegantiško interjero kambariuose dera modernus dizainas ir Seišelių tradicijos.

Numeriuose

Kambarys: 25 m2. Įsikūręs Chateau, su nuostabiu vaizdu į vandenyną, parką ir baseiną, sudaro miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su vonia arba dušu, persirengimo kambarys, terasa su vaizdu į sodą. Nakvynė – 2 žmonės.
Bungalow (Junior Suite): 35 m2. Sode yra miegamasis su labai didele lova su baldakimu, vonios kambarys su vonia ir (arba) dušu, tualetas, terasa su panoraminiu vaizdu į vandenyną ir sodą, taip pat kambaryje yra plaukų džiovintuvas prie lubų. Nakvynė – 2 žmonės.
Chateau liukso numeris: 40 m2. Antrame pilies aukšte yra miegamasis su labai didele lova ir balkonu, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į vandenyną, svetainė su balkonu, iš kurio atsiveria vaizdas į vandenyną ir parką, vonios kambarys su vonia ir dušas su vaizdu į vandenyną, tualetas. Be to, kambaryje yra ventiliatorius ir plazminis televizorius. Nakvynė – 2 žmonės.
Garden Suite: 50 m2. Įsikūręs sode, apstatytas tikmedžio baldais; yra erdvus miegamasis su labai didele lova su baldakimu, terasa arba du balkonai, iš kurių atsiveria panoraminiai vandenyno vaizdai, svetainė su darbo zona ir poilsio zona, prabangus vonios kambarys su vonia ir dušu, iš kurio atsiveria vaizdas į vandenyną. persirengimo kambarys. Be to, kambaryje yra ventiliatorius ir plazminis televizorius. Nakvynė – 2 žmonės.
Vila: 60 m2. Sode yra erdvus miegamasis su labai didele lova su baldakimu ir terasa, iš kurios atsiveria panoraminiai vandenyno vaizdai, antras miegamasis su vaizdu į mišką, svetainė su darbo zona ir poilsio zona, 2 vonios kambariai su vonia ir dušas su vaizdu į vandenyną, tualetas, privatus sodas. Be to, kambaryje yra ventiliatorius ir plazminis televizorius. Nakvynė - 2 suaugusieji + 2 vaikai.
Kainų grafikas
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai