Viešbučio aprašymas Four Seasons International House 5*

Puikus viešbutis laikomas vienu geriausių Azijoje. Prabanga ir elegancija interjeruose derinama su tradiciniais tajų motyvais. Erdvios salės ir apartamentai, antikvariniai daiktai, meno kūriniai... Kambarių dizaine dominuoja subtilios pastelinės spalvos. Šilko plokštės ir rankomis dažyti tapetai puošia sienas ir lubas. Tradicinės tajų figūrėlės ir talismanai yra visur. Unikalūs raižiniai ant rankų darbo baldų nuostabiai dera su ryškiu grindų kilimų raštu. Viešbučio akcentas – nuostabus vidinis kiemas su sodu, tvenkiniu ir lotoso gėlėmis. // Atnaujinta 09 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Tailando pietuose, Bankoko verslo centre, netoli parduotuvių ir pagrindinių miesto lankytinų vietų, 10 minučių pėsčiomis nuo metro stoties, 30 km (45 minučių kelio automobiliu) nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

SPA / grožio ir sveikatingumo centras: Viešbutyje yra SPA centras „MSpa Wellness“ / SPA centras, kuriame yra baseinas, garų pirtis, sūkurinė vonia, grožio salonas, treniruoklių salė, aerobikos ir jogos studija bei procedūrų kambariai, kuriuose siūlomi įvairūs masažo ir SPA paslaugos naudojant natūralius produktus.
Sportas ir laisvalaikis: viešbutyje yra lauko 25 metrų baseinas su kriokliu ir poilsio terasa, apsuptas vaizdingo sodo, skvošo aikštelė, priešais Royal Sports Club golfo aikštyną. Siūlomas išvykimas į teniso kortus ir kitus golfo aikštynus.
Vaikams dovanos atvykus, vaikiškas meniu restoranuose, specialios paslaugos vaikams kambaryje, auklės paslaugos (pagal pageidavimą).
Restoranai ir barai:
Elegantiškas „Madison“ restoranas, sukurtas pagal „American Steak House“ stilių, siūlo burnoje tirpstančius patiekalus, pagamintus iš pasirinktų jūros gėrybių ir mėsos, taip pat gausią puikių vynų ir vieno salyklo kolekciją.
Stilingame restorane „Shintaro“ patiekiami japoniški skanėstai, didelis sake ir japoniško alaus pasirinkimas.
Restorano „Biscotti“ specializacija – itališka virtuvė.
Prieskonių turgus, atkuriantis senos tailandietiškos prieskonių parduotuvės atmosferą, yra populiarus tarp vietinių ir užsitarnavęs „Geriausio Bankoko tailandietiško restorano“ reputaciją dėl tradicinio tajų maisto.
Atogrąžų sodų apsuptoje lauko terasoje „Aqua Bar“ siūlomi lengvi užkandžiai, desertai, ledai ir didelis alaus, martinio ir kokteilių pasirinkimas.
Elegantiškame vestibiulio bare patiekiami pusryčiai, pietūs, vakarienė, popietės arbata, kokteiliai ir gyva muzika.
„The Terrace“ – tai jaukus medžiu dekoruotas restoranas, kuriame patiekiami Viduržemio jūros ir Tailando virtuvės patiekalai, lengvi patiekalai, egzotiški vaisiai, šviežios sultys ir kokteiliai.
Galima užsisakyti maisto ir gėrimų kambaryje.
Jūsų paslaugoms: viešbutyje yra 12 posėdžių ir pokylių salių, erdvi pobūvių salė, talpinanti iki 350 žmonių, moderniai įrengtas verslo centras.
Svečiams - automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma, limuzinų paslaugos, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos.
Medaus mėnesio svečiams viešbutis siūlo vestuvių paslaugas ir specialias programas.

Numeriai

Viešbutyje yra 353 patogūs įvairių kategorijų kambariai, tarp jų 327 svečių kambariai, 19 liukso numerių ir 7 Cabana kambariai, esantys ant tvenkinio kranto, su atskiru įėjimu. Kambariai yra elegantiškai dekoruoti šiltomis spalvomis, derinant modernų dizainą ir tailandietiškus motyvus, su tikmedžio apdaila ir baldais, minkšta kilimine danga, dekoruota dažytomis šilko plokštėmis ir išskirtiniais Tailando meistrų meno kūriniais, pro langus atsiveria nuostabus vaizdas į sodą ir Miestas. Viešbutyje yra 7 aukšte įsikūręs Executive Club, kuriame svečiams siūlomos papildomos nemokamos paslaugos: atskira registratūra, pusryčiai, vakaro kokteiliai, gėrimai visą dieną svetainėje, nemokamas internetas kambaryje ir vietiniai telefono skambučiai, 24 val. galimybė lankytis treniruoklių salėje ir baseine , naudotis verslo paslaugomis ir posėdžių sale.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai