Viešbučio aprašymas Round Island Resort 5*

„Round Island Resort“ yra Sainte Anne nacionaliniame jūrų parke, gerai nuo vėjų apsaugotoje lagūnoje. Viešbutį sudaro 3 kreolų stiliaus vilos ir vienas privatus namas. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Į pietryčius nuo Praslino, Round saloje. Iš La Digue salą galite pasiekti per 10 minučių, sraigtasparniu iš Mahės per 20 minučių arba lėktuvu iš Mahės į Prasliną ir iš Praslino laivu per 1 valandą 20 minučių.

Paslaugos viešbutyje

restoranas (pusryčiai – švediškas stalas, pietūs ir vakarienė – meniu), restoranas ir baras paplūdimyje, baras prie baseino, kelių lygių baseinas, skalbykla. 24 valandas per parą kursuoja laivai tarp Round salos ir Praslin salos, nemokamas internetas.
Į kainą įskaičiuota: burlenčių sportas, baidarės, paviršinis nardymas, treniruokliai, sūkurinė vonia, stalo tenisas, badmintonas, stalo žaidimai, biblioteka, DVD ir vaizdo žaidimai.
Pagal pageidavimą teikiamos paslaugos: nardymas, buriavimas, žvejyba, vaikų priežiūra, kruizai jūra į kaimynines salas, viešbučio Lemuria golfo laukai (18 duobučių) rezervuojami iš anksto.

Numeriai

Saloje yra 3 didelės vilos ir 1 pagrindinė vila, visos paslėptos prabangioje salos žalumoje. Kiekviena iš 3 „Oceanview“ vilų (165 kvadratinių metrų) su tiesioginiu vaizdu į jūrą. Kiekvienoje iš šių vilų yra 2 miegamieji, kiekvienas miegamasis turi savo vonios kambarį, valgomąjį ir nuostabią terasą (85 kv.m), kurioje taip malonu vakarais papusryčiauti ar žiūrėti saulėlydį. Ketvirtoji vila saloje – ypatinga. Šią 300 kvadratinių metrų ploto „Meistro vilą“ sudaro 3 miegamieji, su atskirais vonios kambariais, erdvi svetainė, virtuvė. Tačiau svarbiausia šioje viloje yra interjeras, kuriame visi baldai yra rankų darbo iš natūralių medžiagų Afrikos ir Azijos menininkų, o net šios vilos sienos aptrauktos unikalios Coco de Mera palmės lapais.

Numeriuose

Oro kondicionierius kiekviename miegamajame, sūkurinė vonia, dušas, WC, plaukų džiovintuvas, mini baras, seifas, tarptautinis telefonas, radijas, palydovinė televizija, internetas, labai didelės lovos.
Kainų grafikas
08
Tr
09
Th
10
Pn
11
Št
12
Sk
13
Pr
14
An
15
Tr
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai