Viešbučio aprašymas Hacienda Temozon 5*

Jukatano pusiasalio širdyje įsikūrusi ši hacienda tvyro Meksikos klestėjimo laikų atmosfera. Viešbutis įsikūręs XVI a. dvare, apsuptame nuostabių sodų. // Atnaujinta 10 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra už 35 minučių kelio automobiliu nuo Meridos tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

Casa Principal – vietinės ir tarptautinės virtuvės restoranas su vaizdu į sodus, baseiną ir senus gamyklos pastatus; baseinas, SPA centras (masažai, veido ir kūno procedūros, įskaitant kūno įvyniojimus, aromaterapija, specialios majų procedūros, terapeutai, majų palikuonys; natūralūs produktai), sporto salė, teniso kortai, kabelinės televizijos kambarys, biblioteka, žaidimai (šachmatai, nardai, kortos). ir kt.),
biliardas, kalnų dviračiai, vaikų priežiūra, jodinėjimas, kambarių aptarnavimas, verslo centras, skalbykla, ekologinių pasivaikščiojimų ir ekskursijų organizavimas, ekskursijų į archeologines vietas organizavimas, romantiškų vakarienių organizavimas hacienda soduose, vestuvių organizavimas.

Numeriai

Geresnieji kambariai: dauguma kambarių yra pastatuose, pastatytuose atogrąžų namelių stiliumi aplink centrinę terasą su baseinu.

Junior Suite: erdvus vonios kambarys, erdvi terasa su baseinu ir vaizdu į sodą.

Liukso klasės apartamentai: erdvus kambarys su svetaine, dideliu vonios kambariu ir didele terasa su baseinu su vaizdu į sodus.

Liukso numeriai: aukštos lubos su medinėmis sijomis, dvigubos medinės durys, masyvios lovos, darbo stalas, nedidelis baseinas, terasa ir nedidelis sodas.

Numeriuose

* oro kondicionierius,
* ventiliatorius (išskyrus numerius 2 ir 3),
* telefonas,
* muzikos centras su CD grotuvu ir MP3,
* vaisių lėkštė atvykus,
* saugus,
* didelės spartos interneto prieiga,
* mini baras,
* vonios kambarys su dušu (kai kuriuose kambariuose yra vonios),
* chalatai,
* šlepetės,
* hamakas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai