Viešbučio aprašymas Hacienda Santa Rosa 5*

Įsikūręs XVIII a. dvare, apsuptas gražių sodų, šios nedidelės, jaukios haciendos svečiai čia gali jaustis kaip namie, o tai palengvina ir asmeninis viešbučio aptarnavimas. // Atnaujinta 10 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
27
Th
28
Pn
29
Št
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 45 minutės nuo Meridos tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

vietinės ir tarptautinės virtuvės restoranas su vaizdu į jaukią terasą (ekologiški produktai, auginami hacienda soduose, švieži kepiniai, tortilijos, desertai, jūros gėrybės, vaisių sultys, žolelių arbatos iš botanikos sode auginamų vaistinių augalų), baseinas, poilsio zona su kabeline televizija , žaidimai (šachmatai, nardai, kortos ir kt.), biblioteka, vaikų priežiūra, SPA centras (veido ir kūno procedūros, masažai, aromaterapija, kūno įvyniojimai, taip pat senovinėmis majų tradicijomis paremtos procedūros, kurias atlieka terapeutai, giminės palikuonys Maya; natūralūs produktai), didelės spartos interneto prieiga, važiavimas kalnų dviračiais, jodinėjimas žirgais, ekologinių pasivaikščiojimų organizavimas, romantiškų vakarienių organizavimas hacienda sode, ekskursijų į archeologines vietoves organizavimas, vestuvių organizavimas, skalbykla.

Numeriai

Geresnieji kambariai: erdvus vonios kambarys (kai kurie iš jų su terasa su vaizdu į sodus).

Junior Suite: erdvus vonios kambarys, didelė terasa su baseinu ir sodu. 2 mažieji liukso numeriai dalijasi sodu ir baseinu su prabangiu liukso numeriu.

Liukso numeriai: aukštos lubos su medinėmis sijomis, dvigubos medinės durys, masyvi lova, darbo stalas, terasa arba sodas.

Majų viloje: prabangus kambarys, kuriame dera tradicinis majų dekoras ir modernus komfortas; yra atskiroje viloje; didelis vonios kambarys, erdvi terasa, baseinas.

Liukso klasės numeris: labai erdvus kambarys su svetaine, dideliu vonios kambariu ir erdvia terasa, kurią kambarys dalijasi su dviem jaunesniaisiais. apartamentai.

Numeriuose

# kondicionierius,
# gerbėjas,
# telefonas,
# didelės spartos interneto prieiga,
# saugus,
# minibaras,
# vaisių lėkštė atvykus,
# vonios kambarys su dušu,
# chalatai, šlepetės,
# mažas baseinas,
# hamakas
Kainų grafikas
27
Th
28
Pn
29
Št
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
08
Pr
09
An
10
Tr
11
Th
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai