Bel Air Collection Resort & Spa Xpuha Riviera Maya 4*

Viešbučio aprašymas Bel Air Collection Resort & Spa Xpuha Riviera Maya 4*

Šviesūs dviejų aukštų vasarnamiai su palmių lapų stogu yra sniego baltumo smėlio paplūdimyje populiarioje Riviera Maya kurortinėje zonoje. Atogrąžų soduose esantį viešbutį skalauja švelnus Karibų jūros vanduo. Kompleksą supa ekologinis parkas, kuriame veisiasi gyvatės, vėžliai, krokodilai, flamingai ir kiti egzotiški gyvūnai. Viešbučio sala, šiek tiek grubus dekoras, baltos sienos, granitinės grindys, namelius puošiantys mediniai baldai sukuria čia nepakartojamą, meilės kupiną atmosferą. Laukinės gamtos grožis, puiki ekologija, aukštas aptarnavimo lygis į Xpu-ha vilioja ne tik jaunas poras, bet ir žmones, kurie svajoja pailsėti nuo miesto purvo ir šurmulio. Vietinės lagūnos itin patogios vandens sportui. Jei Xpu-ha apsistosite 3–4 dienas, viešbutis savo svečiams dovanoja 1 nemokamą ekskursiją į vieną iš lankytinų Meksikos vietų: Chichen Itza, Tulum, Coba archeologinius parkus, Moterų salą ir kt. , apsistojus viešbutyje 5-7 dienas – rinktis iš 2 kelionių. // Atnaujinta 10 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

3 restoranai (meksikietiška, itališka ir rytietiška virtuvė), 3 barai, 2 baseinai, vaikų klubas, treniruoklių salė, dienos ir vakaro pramoginės programos, kambarių aptarnavimas 24 val., stalo žaidimai, dviračiai, golfas, nardymas, paviršinis nardymas, baidarės .

Numeriai

464 Superior Deluxe kambariai.

Numeriuose

oro kondicionierius, ventiliatorius, kabelinė televizija, telefonas, mini baras, laikrodis, kavos virimo aparatas, lygintuvas, seifas, dviguba sūkurinė vonia, plaukų džiovintuvas, balkonas/terasa, hamakas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai