Viešbučio aprašymas Excellence Riviera Cancun 5*

„Excellence Riviera Cancun“ yra nuostabiame nuošaliame majų Rivjeros paplūdimyje, garsėjančiame gamtos grožiu. „Excellence Riviera Cancun“ yra prabangus „viskas įskaičiuota“ kurortas. Tai tikrai „viskas įskaičiuota“: pusryčiai, pietūs ir vakarienės aštuoniuose puikiuose restoranuose, šviežios sultys, gėrimai ir aperityvai visą dieną, taip pat galimybė lankytis treniruoklių salėje, sportuoti ir užsiimti vandens sportu. Jis siūlo elegantiškus liukso numerius su privačiu sodu arba mažuosius liukso numerius su baseinu su lauko sūkurine vonia. „Excellence Club“ kambarių svečiams suteikiamos specialios privilegijos: atskira registracija, gėlės kambaryje atvykus, asmeninės konsjeržo paslaugos ir kasdien švieži vaisiai kambaryje. // Atnaujinta 10 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

paplūdimyje, 1,5 km nuo Puerto Morelos, 48 ​​km iki Kankuno tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

440 kambarių, 8 restoranai, 10 barų, paplūdimys, 6 baseinai (du šildomi), 5 lauko sūkurinės vonios, SPA centras, grožio salonas, treniruoklių salė, konferencijų salės, verslo centras, WI-FI interneto prieiga, parduotuvės. Netoli viešbučio yra golfo klubas.
SPA centras: 14 procedūrų kabinetų, baseinas, šaltas baseinas, 2 pirtys, hamamas, garinė pirtis, 2 Vichy dušai, masažas, hidroterapija, veido ir kūno priežiūros programos.

Sportas ir vandens sportas: apšviestas teniso kortas, stalo tenisas, futbolas, krepšinis, tinklinis, šaudymas iš lanko, dviračiai, biliardas, joga, vandens aerobika, vandensvydis, nardymas, snorkeling, giliavandenė žvejyba, burlenčių sportas, buriavimas.

Numeriai

261 mažieji liukso numeriai, 87 mažieji apartamentai, 66 „Excellence“ mažieji liukso numeriai, 20 „Excellence“ mažieji liukso numeriai, 4 medaus mėnesio liukso numeriai, 2 imperatoriški liukso numeriai.
Mažasis liukso numeris: balkonas arba terasa, miegamasis su labai didele lova arba dviem dvigulėmis lovomis, vonios kambarys su vandens masažo vonia ir dušu. Vaizdas į vandenyną, SPA arba baseiną.

Mažasis maudymosi liukso numeris: lauko sūkurinė vonia, balkonas arba terasa, miegamasis su labai didele lova arba dviem dvigulėmis lovomis, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu. Vaizdas į SPA arba baseiną.

„Excellence“ klubo kambariai:

„Excellence“ mažasis liukso numeris: lauko sūkurinė vonia, balkonas arba terasa, miegamasis su labai didele lova arba dviem dvigulėmis lovomis, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu. Vaizdas į vandenyną.

„Excellence“ jaunesniojo maudymosi liukso numeris: lauko sūkurinė vonia, balkonas arba terasa, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu. Vaizdas į vandenyną.

Medaus mėnesio liukso numeris: lauko sūkurinė vonia, balkonas arba terasa, miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su sūkurine vonia ir dušu. Jūros vaizdas.

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, DVD ir CD grotuvas, radijas, didelės spartos interneto prieiga, telefonas, telefonas vonioje, mini baras, seifas, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, plaukų džiovintuvas, lygintuvas ir lyginimo lenta, chalatai, šlepetės.
numeriai 4
paslauga 1
švara 4
maistas 4
infrastruktūra 4
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Excellence Riviera Cancun 5*
2.0 iš 10 0 | iš 98 viešbučių Maya Riviera

Ne EXCELLENCE RIVIERA CANCUN 2011 Gegužės 01 Įvertinimas 2.0

Poilsio laikas: 2011 m. geguž ė s mė n

Meksika!
Kuo maž iau tau patinka sveč ias, tuo daugiau jam duodi. (senovė s iš mintis)
Olya visi! Prieš skaitydami š ią apž valgą , pasiž adė kite perskaityti ją iki galo. Turkio jū ra. Akinantis baltas smė lis paplū dimyje. Palm...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai