Viešbučio aprašymas SuperClubs Breezes 5*

Šis viešbutis yra vienintelis prabangus „viskas įskaičiuota“ viešbutis Brazilijoje. 5 minutės pėsčiomis yra turizmo centras – restoranai, barai, parduotuvės ir butikai, pramogų centras. Pakrantėje sutiksite balto smėlio paplūdimius su kopomis, kokosų giraitėmis, egzotiška augmenija, nedideliais ežerėliais prie vandenyno, upėmis, lagūnomis ir saulėtu oru ištisus metus... Costa do Sauipe yra saugomos ekologinės saugos teritorijos teritorijoje. valstybės, su įvairia egzotiška flora ir fauna. Norintiems patyrinėti nutiestus ir laukinius rezervato takus, yra galimybė susipažinti su retomis augalų ir gyvūnų rūšimis, gyvenančiomis natūralioje aplinkoje. Pažintis su saugoma teritorija vyksta vadovaujant patyrusiems gamtininkams gidams. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

kasdieninės pramoginės programos suaugusiems ir vaikams, vandens sportas: baidarės, banglenčių sportas, burlenčių sportas ir kt. 3 teniso kortai, paplūdimio futbolas ir tinklinis, stalo tenisas, treniruoklių salė, aerobika, 6 restoranai, baras prie baseino, gyva baro muzika, karaokė, baseinas suaugusiems ir vaikams, sūkurinė vonia, SPA paslaugos, pirtis, klubas vaikams, šokių mokykla.

Numeriuose

Deluxe/Premium: oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas, CD, kavos virimo aparatas, plaukų džiovintuvas, seifas, žadintuvas, lygintuvas, lyginimo lenta, mini šaldytuvas, balkonas/teras (vaizdas į sodą/baseiną), sofa-lova.
Be to, liukso numeryje yra svetainė, prabangiame liukso numeryje yra balkonas su vaizdu į vandenyną, o prezidentiniame – virtuvė su panoraminiu vaizdu į vandenyną.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai