Viešbučio aprašymas Le Meridien Kota Kinabalu 5*

2005 m. rugsėjį Kota Kinabalu verslo centre atidarytas viešbutis yra kelių aukštų pastatas, esantis netoli pakrantės, netoli prekybos ir pramogų kompleksų bei kultūros objektų. // Atnaujinta 19 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Kota Kinabalu verslo dalyje, už 15 minučių kelio automobiliu nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

boulingas, badmintonas, skvošas, tenisas, golfas, paplūdimyje pėsčiomis – burlenčių sportas, nardymas, paviršinis nardymas. Žvejyba. Verslo centras, 5 posėdžių salės ir priėmimo salė, kambariai nerūkantiems, budintis gydytojas, automobilių stovėjimo aikštelė, parduotuvė, rampos ir kitos patalpos žmonėms su negalia, kambarių aptarnavimas 24 valandas per parą, auklės paslaugos.
  • renovacijos metai

Numeriai

Elegantiškai suprojektuoti ir modernūs patogumai, iš 306 kambarių atsiveria panoraminiai miesto arba Pietų Kinijos jūros vaizdai. Klubo kambariai siūlo papildomas paslaugas.
Viešbutis siūlo apgyvendinimą 306 įvairių kategorijų kambariuose, įskaitant: klasikinius kambarius, geresniuosius kambarius, prabangius kambarius su vaizdu į jūrą, Le Royal Club kambarius, Le Royal Club Deluxe liukso numerius, prezidentinius liukso numerius.

Numeriuose

oro kondicionierius, plokščiaekranis televizorius su DVD grotuvu, IDD telefonas, spartusis internetas, seifas, plaukų džiovintuvas, dienraščiai, žadintuvas, patogumai neįgaliesiems, chalatai ir šlepetės.

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Le Meridien Kota Kinabalu 5*
8.0 iš 10 0 | iš 14 viešbučių Kota Kinabalu

Geras miesto viešbutis 2018 Gruodžio 24 Įvertinimas 8.0

Vieš butis į sikū rę s mieste. Maudytis ten negalima, iš skyrus galbū t baseiną (rankš luosč iai iš duodami), o tada saulė į baseiną patenka tik po pietų . Gera atostogų pradž ia: vieš butis š varus, kambariai erdvū s, vietomis jau galima atlikti kosmetinį rem...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai