Viešbučio aprašymas Marinedda Hotel 4*

Viešbutis yra unikalioje vietoje, vos keli šimtai metrų nuo nuostabaus Marinedda paplūdimio ir vieno kilometro nuo vaizdingo Isola Rossa žvejų kaimelio Asinaros įlankoje, maždaug valanda nuo Olbijos ir Algero bei 40 minučių nuo Santa Teresa di Gallura. ir Porto Torresas. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
25
Th
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paplūdimys

smėlio paplūdimys 300-500 metrų nuo kambarių, gultai ir skėčiai paplūdimyje (už papildomą mokestį)

Paslaugos viešbutyje

Viešbutis puikiai tinka tiems, kurie nori atsipalaiduoti ramioje vietoje ir pasinaudoti sveikatingumo paslaugomis. Viešbutyje yra geriausias jūros vandens talasoterapijos centras Sardinijos šiaurėje (jūriniai mikroorganizmai, druskos, mineralai ir mineraliniai elementai, jodas, jūros aliejus ir jūros purvas): šildomas vidaus baseinas su jūros vandeniu ir giromasažu, lauko baseinai su įvairių rūšių jūros vandeniu. temperatūros ir su įvairiomis druskomis, treniruoklių centras su kasdienėmis sveikatingumo programomis, sauna, turkiška pirtis, grožio programos moterims ir vyrams, įskaitant senėjimą stabdančias programas, medicinos specialistai, įskaitant mitybos specialistus, kvepalų parduotuvės, masažai (visos žinomos technikos pasaulyje), specialūs sveikatingumo paketai.
2 baseinai (neįskaitant vidaus) su baru ir gultais, 3 restoranai (tarptautinė ir vietinė Sardinijos gastronomija, grilio baras (žuvis, mėsa, keptos daržovės), a la carte restoranas, kurio specializacija yra omarai, specialūs lengvi valgiaraščiai, rekomenduojami sveikatingumo mitybos specialistų centro specialioms programoms ar vegetarams, 2 barai su pianinu, treniruoklių salė, teniso kortai, futbolo aikštė, sportas su treneriu ar asistentu, mini klubas vaikams nuo 3 iki 12 metų, grupinis tenisas, futbolas, šokiai ir gimnastika, nardymo centras (už papildomą mokestį) ), guminių valčių nuoma, žvejyba su kapitonu, automobilių nuoma, internetas.

Numeriuose

dušas arba vonia, plaukų džiovintuvas, oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas, mini baras, seifas, terasa arba balkonas, stalas ir kėdės.
Kainų grafikas
25
Th
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai