Viešbučio aprašymas Casa Angelina 5*

Amalfio pakrantėje įsikūręs „Casa Angelina“ buvo atidarytas 2005 m. Pastatas, atsuktas į jūrą, stovi ant uolėtos uolos. „Casa Angelina“ interjeras sukurtas tokiu pat stiliumi. Iš daugumos kambarių atsiveria vaizdas į Salerno įlanką. Į jūrą galima patekti viešbučio liftu. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Praiano mieste, tarp Amalfio ir Positano.

Paslaugos viešbutyje

Restoranas (Viduržemio jūros regiono, vietinė virtuvė, gausus vynų sąrašas), baras, šildomas vidaus baseinas ir lauko baseinas (skėčiai, gultai), treniruoklių salė (yra LCD televizoriai), sauna, masažas, pilatesas, cigarų kambarys, salonas-svetainė, automobilių stovėjimo aikštelė.
  • renovacijos metai

Numeriai

41 kambarys, įskaitant Junior Suite.

Numeriuose

Standartinis kambarys: oro kondicionierius, plazminis televizorius, telefonas, mini baras, seifas, plaukų džiovintuvas, interneto prieiga, vonios kambarys.
Geresnysis kambarys (40 kv.m): kambariai su balkonu (vaizdas į Salerno įlanką) yra tokie patys kaip standartiniai kambariai.
Prabangus kambarys (45 kv. m): kambariai su erdvia terasa (šezlongai, vaizdas į Salerno įlanką) yra panašūs į geresniuosius kambarius.
Mažasis liukso numeris: iš šio kambario terasos atsiveria Salerno įlankos, Kaprio ir Pozitano salos vaizdai. Miegamajame yra labai didelė lova. Svetainė, vonios kambarys, didelė terasa su lauko baldais.

Svetainė

Casa Angelina 5*
Kainų grafikas
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai