Viešbučio aprašymas Santa Caterina 5*

Sodų ir terasų apsupta „Santa Caterina“ yra vaizdingoje kalvos šlaite. Du liftai ir funikulierius nukelia svečius per citrusų giraites prie jūros. Viešbutis „Santa Caterina“ buvo pastatytas 1904 m. ir buvo keletą kartų atnaujintas, išlikęs XIX a. rūmais. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Kalno šlaite prie jūros, sodų apsuptyje, 25 km ir 55 min kelio automobiliu nuo artimiausios Salerno geležinkelio stoties, 70 km ir 1 valanda 15 min kelio automobiliu nuo Neapolio geležinkelio stoties, 80 km iki tarptautinio Neapolio oro uosto, 280 km. iš tarptautinio oro uosto Romoje.

Paslaugos viešbutyje

63 kambariai, įskaitant apartamentus, 2 restoranai (itališka virtuvė), 2 barai, lauko baseinas, privatus paplūdimys, sporto salė, soliariumas, liftai iš paplūdimio į viešbutį, auklės paslaugos, konferencijų salė, parduotuvė, ekskursijos, automobilių nuoma, valtys ir motoroleriai , parkingas.
  • renovacijos metai

Numeriai

Patalpos pagrindiniame pastate:
Standartinis kambarys – erdvūs kambariai su balkonu (vaizdas į jūrą). Grindys išklotos spalvingomis plytelėmis. Kai kuriuose kambariuose yra sūkurinės vonios. Pagal pageidavimą kambaryje gali būti viena dvigulė lova arba dvi viengulės lovos.
Superior kambarys – didelis šviesus kambarys (vaizdas į jūrą). Grindys išklotos spalvingomis plytelėmis. Kai kuriuose kambariuose yra sūkurinės vonios. Kambarys yra ramesnėje vietoje nei standartinis kambarys. Pagal pageidavimą kambaryje gali būti viena dvigulė lova arba dvi viengulės lovos.
Liukso kambarys – 2 kambariai su balkonu (vaizdas į jūrą). Kambarys įrengtas XX amžiaus pradžios stiliumi. Grindys išklotos spalvingomis plytelėmis. Miegamajame yra viena dvigulė lova arba dvi atskiros lovos. Visuose kambariuose yra sūkurinė vonia ir dušas.
Junior Suite – kambarys su holu, balkonu arba terasa (vaizdas į miestą ir jūrą). Miegamajame yra viena labai didelė arba dvi atskiros lovos, stilingi baldai. Grindys išklotos spalvingomis plytelėmis. Vonios kambaryje yra sūkurinė vonia ir atskiras dušas.
Executive Junior Suite – dviejų kambarių liukso numeris su balkonu arba terasa (vaizdas į miestą ir jūrą). Grindys išklotos spalvingomis plytelėmis. Miegamajame yra viena labai didelė lova arba dvi viengulės lovos, stilingi baldai. Vonios kambaryje yra sūkurinė vonia ir atskiras dušas.
Liukso numeris – didelis kambarys, siena aptverta holas, balkonas arba terasa (vaizdas į miestą ir jūrą). Miegamajame yra viena labai didelė lova arba dvi viengulės lovos, stilingi baldai. Grindys išklotos spalvingomis plytelėmis. Vonios kambaryje yra sūkurinė vonia ir atskiras dušas.

Liukso numeriai Garden Cottages:
Casa dell'Arancio – 1 kambarys, holas, terasa, balkonas (vaizdas į jūrą). Vonios kambaryje yra sūkurinė vonia ir atskiras dušas. Namelis yra citrusų giraitėje.

Medaus mėnesio kambariai:
Giulietta & Romeo yra dviejų aukštų kotedžas citrusų giraitėje ant kalvos. Pirmas aukštas - holas su terasa, nedidelis sodas, vonios kambarys. Antrame aukšte – miegamasis su labai didele lova, terasa, vonios kambarys su sūkurine vonia, dušu ir dideliu langu (vaizdas į jūrą).
Follia Amalfitana – įsikūrusi citrusų giraitėje su vaizdu į jūrą. Kambariuose yra baltos sienos, dekoruotos smaragdo spalvos keramika. Prieškambaryje - didelė veranda, balkonas. Miegamajame yra labai didelė lova. Erdviame vonios kambaryje yra dviejų sekcijų kriauklė, sūkurinė vonia ir veranda (vaizdas į jūrą ir miestą).
Torrino yra dviejų aukštų kotedžas, esantis šalia botanikos sodo. Pro didelį langą atsiveria vaizdas į sodą ir jūrą. Pirmas aukštas - svetainė, laiptai į miegamąjį. Antrame aukšte – miegamasis su labai didele lova, vonios kambarys su sūkurine vonia. Kotedžo baltos sienos dekoruotos kaštonų medžiu. Vonios kambaryje yra didelis dušas, dekoruotas baltomis ir oranžinėmis plytelėmis.

„Villa Santa Caterina“ kambariai:
Liukso kambarys – 2 kambariai su balkonu. Kambarys įrengtas XX amžiaus pradžios stiliumi. Grindys išklotos spalvingomis plytelėmis. Miegamajame yra viena labai didelė arba dvi atskiros lovos. Vonios kambaryje yra sūkurinė vonia ir dušas.
Junior Suite – kambarys su holu, balkonu arba terasa (vaizdas į miestą ir jūrą). Miegamajame yra viena labai didelė arba dvi atskiros lovos, stilingi baldai. Grindys išklotos spalvingomis plytelėmis. Vonios kambaryje yra sūkurinė vonia ir atskiras dušas.
Liukso numeris – didelis kambarys, siena aptverta holas, balkonas arba terasa (vaizdas į miestą ir jūrą). Miegamajame yra viena labai didelė arba dvi atskiros lovos, stilingi baldai. Grindys išklotos spalvingomis plytelėmis. Vonios kambaryje yra sūkurinė vonia ir atskiras dušas.

Numeriuose

Balkonas, oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas, interneto prieiga, mini baras, seifas, vonia, dušas. Iš kambarių atsiveria vaizdas į jūrą ir (arba) Amalfį. Kambariai aptarnaujami visą parą.

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Santa Caterina 5*
9.0 iš 10 2 apžvalgos | iš 27 viešbučių Amalfio pakrantė

rojus žemėje – Amalfis, viešbutis Santa Caterina 2009 Rugpjūčio 01 Įvertinimas 9.0

jei planuoji prisipaž inti meile, draugyste ar dar kazkaip. . . tada nerasi geresnes vietos. . . tai rojus, harmonija, ramybe, beprotiska romantika. . . tai gali pajusti viskuo nuo geros popietė s konsjerž o , virtuvė , kambariai ir kokia š velni jū ra. . . tai geriausias vieš butis ir š alis. Taip, tai brangu, bet ver...


Puikus vieš butis su nepriekaiš tingu aptarnavimu. Graž us parkas, graž us panoraminis vaizdas iš kambario. Labiausiai man patiko restoranas – iš skirtinis ir be galo nuostabus restorano meistras...


Santa Caterina (Amalfi) viešbučio apžvalga 2008 Liepos 01 Įvertinimas 9.0

Vieš butis negirtinas! Pradedant nuo registratū ros ir koridoriaus, baigiant aptarnavimu paplū dimyje, SPA centre. Atskira daina – restoranas! Virė jo į gū dž iai, š viež iausi produktai, labai padorus vyno są raš as. Š iuo metu pildomos bet kokios už gaidos – ekskursijos, automobiliai į b...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai