Viešbučio aprašymas Green Park Resort Hotel 4*

Viešbutis Green Park Resort yra modernus viešbučių kompleksas, įsikūręs Tirėnų jūros pakrantėje, apsuptas šimtamečio pušyno, išsidėsčiusio 5 hektarų plote. Viešbučio architektūra yra tik jungtis tarp svečių ir gamtos, priemonė pasinerti į elegantiškos ir jaukios atmosferos šviesą ir grožį. Kurortas yra apsuptas grynos gamtos ir yra patogus atspirties taškas norintiems apžiūrėti netoliese esančius Pizos (13 km), Lukos (30 km), Volteros (30 km), San Gimignano (100 km) ir Sienos (120 km) miestus. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

„Le Ginestre“ restoranas, kuriame patiekiami Toskanos virtuvės patiekalai, daugiausia dėmesio skiriant žuvies patiekalams ir naminiams makaronams, taip pat gausus vynų sąrašas.
Restoranas „Lunasia“, kuriame patiekiami itališkų kulinarinių tradicijų pagrindu sukurti fantastiniai patiekalai, gausus puikių vynų asortimentas.
Amerikietiškas baras.
Konferencijų centras, susidedantis iš trijų kambarių, talpinančių nuo 8 iki 574 žmonių, kurių bendras plotas apie 690 kv.m., aprūpintas moderniausia įranga ir technine pagalba.
Sveikatingumo centras, siūlantis grožio procedūras, tobulėjimą estetinės medicinos srityje, krūtų didinimą, hidroterapiją, specialias sveikatingumo ir grožio programas, ajurvedinį masažą. Centro struktūrą sudaro baseinas, turkiška pirtis, sauna, soliariumas ir procedūrų kambariai.
Lauko baseinas su vandens masažu.
Teniso kortai.
Švariausias paplūdimys su smulkiu smėliu.

Numeriai

Svečiams siūlomas patogus apgyvendinimas erdviuose dviviečiuose kambariuose ir elegantiškuose liukso numeriuose. Puikus interjero dizainas, brangios medžiagos ir ypatingas dėmesys detalėms sukuria unikalią rafinuotumo ir funkcionalumo atmosferą. Ažūrinės kaltinės geležies lovos su baldakimais, kietmedžio grindimis, pilnai įrengtais vonios kambariais ir visais šiuolaikiniais patogumais dvelkia rafinuota prabanga.
Kambarių kategorijos: Superior Room, Deluxe Room, Junior Suite ir Suite.

Numeriuose

Oro kondicionierius, vonios kambarys su vonia, plaukų džiovintuvas, telefonas, interneto prieiga, palydovinė televizija, mini baras.
Kainų grafikas
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
06
Pr
07
An
08
Tr
09
Th
10
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai