Viešbučio aprašymas Villa Undulna 3*

Viešbutis Villa Undulna yra šalia paplūdimio ir vos už trijų kilometrų nuo vaizdingo Forte dei Marmi miestelio. Viešbutis yra apsuptas didžiulio šešėlinio parko. Čia galite atsipalaiduoti savo kūnui ir sielai. // Atnaujinta 29 kovo 2023
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

50 metrų nuo garsiosios Toskanos Riviera Versilia paplūdimio Toskanoje, Montignoso Cinquale, 3 km nuo Forte dei Marmi kurorto, 40 minučių iki Pizos tarptautinio oro uosto, valanda iki Florencijos tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

# Restoranas Vascello (Toskanos ir europietiški patiekalai, taip pat didelis vynų pasirinkimas iš nuosavo rūsio. Pateikiamas specialus dietinis meniu)
# konferencijų salė (100 svečių)
# SPA centras (unikalios kosmetinės ir medicininės procedūros, pagrįstos Terme della Versilia terminių šaltinių vandenimis ir gydomuoju Masaciuccoli ežero purvu. Vanduo, kuriame gausu bromo, jodo ir mineralinių druskų, naudojamas gydant artritą, reumatą, kraujagyslių sistema, odos ligos, celiulitas; kelių dienų kompleksinės programos, programos vyrams, įvairūs masažai)
# Geros savijautos centras (yra 2 šildomi baseinai su vandens masažo funkcijomis ir pakeliamas stogas, sujungtas su viešbučiu požeminiu tuneliu, masažo kambariai, turkiškos pirtys, sauna ir sporto salė)
#garažas
#parkavimas

Numeriuose

# oro kondicionavimas
# Televizorius
# telefonas
# mini baras
# saugus
# Plaukų džiovintuvas
# Chalatas
# erdvus vonios kambarys
# terasos (su vaizdu į jūrą, kalnus arba sodą)
Kainų grafikas
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
03
Pr
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai