Viešbučio aprašymas Bourbon Convention Ibirapuera 4*

Idealus viešbutis verslo kelionėms. Šiuolaikinės paslaugos ir patogi struktūra yra Bourbon viešbučių bruožai. „Bourbon Convention Hotel Ibirapuera“ yra Moema rajone, netoli Ibirapuera prekybos centro, vieno didžiausių mieste. Congonhas oro uostas yra už 3 km, o Ibirapuera parkas – vos už 1 km. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs Moema rajone, netoli prekybos centro Ibirapuera, vieno didžiausių mieste. Congonhas oro uostas yra už 3 km, o Ibirapuera parkas – vos už 1 km.

Paslaugos viešbutyje

verslo centras, internetas, posėdžių salė, konferencijų salė, pokylių salė, baras, tarptautinė virtuvė, restoranas, skalbykla, uždaras baseinas, vandens masažas, garinė pirtis, sauna, treniruoklių salė.

Numeriai

Viešbutyje yra 656 maloniai dekoruoti ir gerai įrengti kambariai. Viešbutyje yra verslo klasės liukso numeriai, kuriuos sudaro miegamasis ir svetainė, taip pat kambariai neįgaliesiems ir nerūkantiems.

Numeriuose

kambarių aptarnavimas, plaukų džiovintuvas, oro kondicionierius, mini baras, rašomasis stalas, radijas, seifas, televizorius, telefonas.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai