Viešbučio aprašymas Olimpia Cortina 3*

Viešbutis Olimpia yra puikioje ramioje vietoje, madingo slidinėjimo kurorto Cortina D'Ampezzo širdyje, netoli išskirtinių parduotuvių. Kurortas yra saulėtame Ampeco slėnyje ir yra apsuptas didingų Dolomitų kraštovaizdžių. Iš viešbučių per 10 minučių nueisite iki slidinėjimo keltuvų į įspūdingas Tofane ir Sorapis viršukalnes.

Dviejų aukštų viešbučio pastatas buvo pastatytas 1956 m., žiemos olimpinių žaidynių Kortinoje išvakarėse. Nuo 1996 metų jai vadovauja Lorenzi šeima, kuri daro viską, kad svečiai patirtų nepamirštamus lauko veiklos malonumus, mėgautųsi itališku maistu ir vynais bei glaudžiai bendrautų su nepakartojama gamta. Viešbučio savininkai poilsiautojams kasdien teikia informaciją apie mieste vykstančius renginius – ar tai būtų sportas, pramogos ar apsipirkimas. Visame viešbutyje tvyro romantiška atmosfera, kupina harmonijos, išskirtinio skonio ir šilto svetingumo. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis Olimpia yra Kortinos centre, priešais Palazzo della Posta, toliau nuo eismo arterijų. Artimiausi oro uostai yra Trevize (118 km) ir Insbruke (156 km). Artimiausia geležinkelio stotis yra Calalzo di Cadore (35 km).

Paslaugos viešbutyje

vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, palydovinė televizija, tiesioginis telefonas, radijas, šildymas, interneto prieiga. Kai kurie kambariai su balkonais.
  • renovacijos metai

Numeriai

Viešbutyje yra 36 patogūs ir skoningai įrengti vienviečiai, dviviečiai, triviečiai ir guadriviečiai kambariai.

Numeriuose

Kavinė-baras su vaizdu į vaizdingą apylinkę yra ideali vieta atsipalaiduoti ir mėgautis mėgstamais gėrimais.
Kambarys, kuriame nuo 7.30 iki 10.30 patiekiami gausūs savitarnos pusryčiai.
TV kambarys, svetainė, poilsio kambarys su židiniu.
Bagažo saugykla, internetas, el. paštas, faksas.
Sveikatingumo centras su treniruoklių sale, sauna, sūkurine vonia, sporto įranga.
Parkavimas, pervežimas iš oro uosto ir atgal.

Svetainė

Olimpia Cortina 3*

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai