Viešbučio aprašymas Bedford 4*

Labai geras 4 žvaigždučių viešbutis su aukštu aptarnavimo lygiu. Prabangus dekoras fojė, jaukūs ir patogūs kambariai. „Magellan“ restoranas su prancūzų virtuve ir „Lounge“ fortepijono baru. 18 konferencijų salių, aprūpintų naujausiomis technologijomis. Maži gyvūnai įleidžiami už papildomą mokestį. Viešbutis yra Briuselio centre, netoli prekybos centrų, pėsčiomis nueisite iki pagrindinių lankytinų vietų, muziejų, teatrų ir koncertų salių. // Atnaujinta 04 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Briuselio centre, Rue du Midi gatvėje, 3 minutės pėsčiomis nuo Grand'Place. 12 km nuo oro uosto. 700 metrų iki centrinės stoties.

Paslaugos viešbutyje

baras, restoranas, konferencijų salė, internetas, vaikų paslaugos, kambarinė, skalbykla, valiutos keitykla, kavinė, liftas, automobilių stovėjimo aikštelė, garažas, treniruoklių salė.

Numeriai

326 kambariai.

Numeriuose

vonia arba dušas, televizorius, tiesioginis telefonas, seifas, mini baras, kambarių tarnyba.
numeriai 6,5
paslauga 7
švara 8
maistas 5,5
infrastruktūra 8
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Bedford 4*
7.0 iš 10 0 | iš 28 viešbučių Briuselis

4* 2011 Gruodžio 31 Įvertinimas 6.0

Tai standartinis 4* vieš butis. Jie stengiasi pritaikyti š ios kategorijos vieš buč ių kambarių dekoro standartą bet kurioje srityje. Todė l perkant kambarį su didele nuolaida yra galimybė gauti kambarį apatiniuose aukš tuose, kurių ploto neuž tenka visiems pateikiamiems baldams. Taigi j&#...


Gerai 2009 Lapkričio 29 Įvertinimas 8.0

Apsistojo vadovų kambaryje. Kambarys gana erdvus, su balkonu. Vaizdas iš balkono į kaimyninio pastato stogą , bet ramu. Kambarių patogumai yra standartiniai. Tiesa, buvo paž adė tas minkš tas kampas, kurio nebuvo. Bet man tai netrukdė . Kambariui ir jo valymui priekaiš tų nebuvo.
Maitinimas: savitarnos ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai