Viešbučio aprašymas Cipriani & Palazzo Vendramin 5*

Cipriani Hotel & Palazzo Vendramin yra legendinis penkių žvaigždučių viešbutis, įsikūręs gražiuose soduose Giudecca salos pakraštyje, penkios minutės kelio laivu nuo garsiosios Venecijos Piazza San Marco. Remiantis geriausiomis Venecijos svetingumo tradicijomis, Cipriani Hotel & Palazzo Vendramin yra skirta suteikti svečiams prabangiausią apgyvendinimą, dėmesingiausią aptarnavimą, išskirtinę virtuvę visiškos ramybės ir privatumo atmosferoje.

Viešbutį 1958 metų gegužės 26 dieną atidarė garsiojo Venecijos baro „Harry's Bar“ savininkas, vadas Giuseppe Cipriani, o per 50 metų savo istoriją jis tapo vienu išskirtiniausių viešbučių kompleksų pasaulyje. Prabangus „Cipriani Hotel & Palazzo Vendramin“ yra apsuptas XV a. Palazzo Vendramin ir Palazzetto Nani Barbaro rūmų, kurie sudaro vieną viešbučio kompleksą, sujungtą senoviniu kiemu ir gėlėse paskendusiu perėjimu. Čia rasite privatumo, romantikos ir ramybės atmosferą bei gražiausią Venecijos apylinkių panoramą. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs soduose Giudecca salos pakraštyje, penkios minutės kelio laivu nuo Venecijos miesto centro ir garsiosios Piazza San Marco aikštės.
Perkėlimas:
30 minučių motorine valtimi nuo Marco Polo oro uosto,
15 minučių nuo geležinkelio stoties,
15 minučių iki automobilių stovėjimo aikštelių.

Paslaugos viešbutyje

„Cip's Club“ restoranas, „Fortuny“ restoranas, baras prie baseino su vaizdu į marias, „Il Gabbiano“ viešbučio pagrindinis baras, „Fortuny“ baras, „Cip's Club“ baras; patalpos teatro spektakliams, meno parodoms, koncertams, iškilmingoms vakarienėms, vestuvių ceremonijoms, verslo renginiams ir kt.; Olimpinio dydžio baseinas (32 x 19 m); grožio ir sveikatingumo centras „Casanova“ (įvairių rūšių masažai (tradicinis, atpalaiduojantis, limfodrenažinis, aromaterapija, gondolos masažas), veido ir kūno priežiūra, programos besilaukiančioms mamoms, programos jaunavedžiams, grožio procedūros (manikiūras, pedikiūras, parafino vonios ir. ir tt d. )); stilinga kirpykla Puccio & Franco; treniruoklių salė su žavingais vaizdais į gėlėmis žydinčią terasą ir sodus; raudono molio teniso kortas; butikas; žaidimų aikštelė Casanova soduose; garsieji ramūs viešbučio sodai; privati ​​prieplauka; perdavimas; depozito seifas; Wi-Fi internetas; asmeninio liokajaus, patarnautojo, kambarinės paslaugos (Palazzo Vendramin ir Palazzetto rezidencijose, nuo 07:00 iki 23:00) - pietų ir vakarienės gaminimas vieno iš apartamentų virtuvėje, stalo serviravimas, indų valymas, kokteilių ruošimas vakarėliai, priėmimai pokylių salėse palazzo; visą parą dirbantis registracijos ir aptarnavimo skyrius; 24 val. kambarių aptarnavimas; bendroji ir turizmo informacija, vertimo paslaugos, auklės, kirpyklos užsakymas, pažintinių kelionių užsakymas, staliukų restoranuose užsakymas, transporto į oro uostą užsakymas, jachtų nuoma, rekomendacijos renkantis parduotuves bei kultūros ir pramogų objektus, teniso kortų užsakymas, laiškų siuntimas žinučių, gėlių pristatymo ir t. d; privačios kelionės laivu į Venecijos Murano, Burano ir Torcello salas; 18 duobučių golfo aikštynas, esantis Lido saloje, apsuptas šimtamečių medžių, už 40 minučių kelio privačiu viešbučio laivu.
  • renovacijos metai

Numeriai

82 gražiai įrengti kambariai ir apartamentai su vaizdu į lagūną, sodus ir Piazza San Marco, įskaitant 16 liukso numerių, 33 mažuosius liukso numerius, 31 dviviečius kambarius ir 2 vienviečius kambarius.

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas, seifas, mini baras, plaukų džiovintuvas, chalatai, kai kuriuose kambariuose yra terasa, privatus sodas, sūkurinė vonia.
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai