Viešbučio aprašymas Casa Nicolo Priuli 3*

Sename XIX amžiuje pastatytame dvare yra du viešbučiai: Palazzo Priuli 4 *. ir Casa Nicolo Priuli 3*. Viešbučiai yra ant kanalo krantų, todėl turite galimybę užsisakyti gondolą tiesiai į verandą. Viešbutis Casa Nicolo Priuli 3 * turi atskirą įėjimą, kurį atidarote raktu. Viešbutis yra įsikūręs ramioje vietoje, istoriniame Venecijos centre, vos keli žingsniai nuo Piazza San Marco ir 10 metrų nuo pastato Priuli. Nicolо Priuli namas skirtas grafui Nicolо Priuli, tiesioginiam Dožų palikuoniui ir Venecijos Respublikos deputatui romantiškuoju Renesanso laikotarpiu, kai 1848 m. Venecija paskelbė nepriklausomybę ir kovojo prieš Italijos susijungimą. // Atnaujinta 29 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

400 metrų nuo San Zaccaria stoties, kurioje stoja vandens autobusai. Santa Lucia geležinkelio stotis yra už 2 km. Piazza San Marco 7 min. pėsčiomis. Venecijos Marko Polo oro uostas už 13 km.

Paslaugos viešbutyje

Visą parą dirbanti registratūra, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, bagažo saugykla (nemokama), ekskursijų informacijos punktas, bilietų parūpinimas, kasdienis patalpų tvarkymas, kambarių aptarnavimas, rezervuota automobilių stovėjimo aikštelė. Rūkyti visoje apgyvendinimo įstaigoje draudžiama.
  • kavinė/baras
  • saugus
  • nemokamas wi-fi
  • liftas
  • skalbiniai
  • apgyvendinimas su gyvūnais
  • kambariai nerūkantiems
  • atsiskaitymas mokėjimo kortelėmis

Vaikams

  • auklė

Pramogos ir sportas

  • ekskursijų organizavimas

Numeriai

Yra dviejų tipų kambariai: liukso klasės kambariai su vaizdu į kanalą ir verslo klasės kambariai, dekoruoti paveikslų, vaizduojančių 1848 m. istorinių Nepriklausomybės kovų įvykius ir herojus, reprodukcijomis.

Numeriuose

Vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, higienos reikmenys, oro kondicionierius, šildymas, telefonas, nemokamas belaidis internetas, mini baras, seifas, televizorius, palydovinė televizija, pažadinimo paslauga.

Adresas

Castello 4983-4984-4985, Venecija, Italija.

Telefono numeriai

Tel: +39 041 2960639
Fax: +39 041 2411215

Еl. paštas

info@casanicolopriuli.com
numeriai 9,5
paslauga 9,5
švara 9,5
maistas 9,5
infrastruktūra 9,5
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Casa Nicolo Priuli 3*
9.5 iš 10 0 | iš 165 viešbučių Venecija

Velnio tiltas ir įėjimas į viešbutį 2010 Kovo 13 Įvertinimas 9.0

...


Venecija amžinai 2010 Kovo 13 Įvertinimas 10.0

Vieš butis yra Piazza San Marco. labai patogus ir jaukus. Labai rekomenduoju visiems. Buvę Priulių š eimos rū mai, kurie du kartus buvo dogai ir Venecijos Respublikos prezidentai....


5 priežasčių pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Nemokamas Wifi
Seifas vertingiems daiktams