Viešbučio aprašymas Gloria Resort Sanya 5*

„Gloria Resort Sanya“ yra didelėje teritorijoje, nuostabiame atogrąžų sode, prestižiškiausios Yalong Bay kurorto įlankos pakrantėje, 37 km nuo tarptautinio oro uosto, 20 km nuo Sanijos, 50 m nuo paplūdimio, golfo klubo. . Įtraukta į „Gloria International“ viešbučių sistemą. Viešbutis buvo pastatytas 1996 m. // Atnaujinta 15 lapkričio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

SPA/grožio ir sveikatingumo centras: Viešbutyje yra SPA centras „Spa Garden“, esantis gražiame sode prie jūros ir kuriame yra 5 vilos. Čia aukštos kvalifikacijos specialistai siūlo platų paslaugų spektrą: aromaterapiją, įvairių rūšių masažus, gydomąsias vonias, kūno įvyniojimus, pilingą naudojant aliejus ir jūros dumblius. Taip pat yra sveikatingumo centras su treniruoklių sale, aerobikos sale, sūkurine vonia su šaltu ir karštu vandeniu, sauna, garinė pirtis, baras, poilsio kambarys.
Sportas ir laisvalaikis: viešbutyje yra lauko baseinas, 4 teniso kortai, 18 duobučių golfo aikštynas, netoli jūros suteikiamas platus vandens ir sporto, nardymo, burlenčių, baidarių, žvejybos, taip pat šaudymas iš lanko, futbolas. , tinklinis, kalnų dviratis.
Plaukimo sąlygos: viešbutis yra šalia įrengto smėlio paplūdimio.
Vaikams nuo 2 iki 8 metų yra vaikų klubas „Little Kingdom“ su žaidimų kambariu.
Restoranai ir barai:
„Sampan Seafood“ restorane patiekiami Kantono virtuvės patiekalai ir šviežios vietinės jūros gėrybės.
Erdvioje kavinėje „Atrium“ patiekiami tarptautinės virtuvės patiekalai.
„Bayview Terrace“ lauko terasoje patiekiami vietiniai ant grotelių kepti patiekalai.
Jaukiame vestibiulio poilsio salone siūlomi egzotiški kokteiliai ir gyva muzika. Kioto yra japonų restoranas.
Paplūdimio bare prie jūros siūlomi įvairūs gėrimai, lengvi užkandžiai ir kepsninė.
„Hurricane Disco & Karaoke Cafe“ siūlo diskotekas, muziką ir pramogines programas.
Jūsų paslaugoms: viešbutyje yra 4 moderniai įrengtos konferencijų salės, talpinančios 50 žmonių, ir erdvi pobūvių salė Gloria, skirta 550 žmonių. Svečiams yra grožio salonas, sporto prekių parduotuvė, verslo centras, biblioteka, automobilių stovėjimo aikštelė, automobilių nuoma, medicinos kabinetas, skalbimo ir cheminio valymo paslaugos, pervežimas į oro uostą ir miesto centrą.
Medaus mėnesio svečiams viešbutis siūlo vestuvių paslaugas ir specialias programas.
  • renovacijos metai

Numeriai

„Gloria Resort Sanya“ yra 403 kambariai: 160 geresniųjų golfo apartamentų, 116 geresniųjų vandenyno, 116 liukso numerių su vaizdu į vandenyną, 10 liukso numeris su vaizdu į vandenyną, 1 prezidentinė vila.

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, telefonas, radijas, seifas, mini baras, plaukų džiovintuvas, vonios kambarys.

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai