Интерконтиненталь 4*

Viešbučio aprašymas Интерконтиненталь 4*

„InterContinental Kiyv“, priklausantis vieno iš pirmaujančių pasaulio viešbučių prekių ženklų to paties pavadinimo tinklui, atidarytas 2009 m. vasarą ir įsikūręs istoriniame Ukrainos sostinės centre. 11 aukštų pastatas, suprojektuotas ukrainiečių architekto Sergejaus Babuškino. Smailaus stiklo ir marmuro fasado viršuje yra trijų metrų graikų deivės Nikės statula. Viešbučio interjerą kūrė britų dizaineris Johnas Tweedy. Gyvenamasis fojė ir viešosios erdvės dekoruotos marmuru, Armando Rho rankų darbo itališkais baldais, Vakarų Europos menu ir kt. // Atnaujinta 23 kovo 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Istoriniame Kijevo centre, Bolshaya Zhitomirskaya gatvėje.

Paslaugos viešbutyje

Sporto centras, SPA centras, grožio salonas, dovanų parduotuvė, verslo centras, automobilių stovėjimo aikštelė, seifas, poilsio baras, du restoranai.
  • renovacijos metai

Numeriai

272 prabangūs kambariai, įskaitant penkis ambasados ​​apartamentus, taip pat išskirtinį 212 metrų karališkąjį apartamentą ir dar didesnį 314 metrų prezidentinį apartamentą su vaizdu į Šv. Mykolo katedrą.

Numeriuose

Kabelinė ir palydovinė televizija, video, telefonas, mini baras, oro kondicionierius, vonios kambarys, plaukų džiovintuvas.

Adresas

01025, Kijevas, g. Velyka Zhitomirskaya 2a.

Panašūs viešbučiai

Artimiausi viešbučiai

Atsiliepimai apie Interkontinental 4*
4.0 iš 10 0 | iš 362 viešbučių Kijevas

Prastai organizuotas personalas. 2016 Spalio 20 Įvertinimas 4.0

dalyvavo seminare. Seminarų salė s 8.
Aptarnaujantis personalas než ino savo vieš buč io ir negali pasakyti, kur eiti, kur galima palikti daiktus 2. Buvome siunč iami į skirtingus aukš tus, kol baigė si kantrybė . Jie privertė darbuotojus juos paimti ir parodyti, kur nusirengti. Š vediš ko sta...


4 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai
Prabangus viešbutis