Viešbučio aprašymas Kings Court 5*

Penkių žvaigždučių viešbutis, labai patogioje vietoje, Prahos centre, netoli senamiesčio ir žydų miesto, šalia Vaclavo aikštės. Viešbutis atidarytas 2009 m. spalį. Viešbučio pastatas pastatytas neorenesanso stiliumi. // Atnaujinta 13 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

„Zen Asian“ SPA ir sveikatingumo centras, pobūvių salė su dienos šviesa ir didelė susitikimų ir susitikimų erdvė

Numeriai

• 89 liukso klasės kambariai – 25-35 kv.m., su nuostabiu vaizdu į miestą arba ramų ir jaukų kiemą.

• 35 verslo klasės svečių kambariai yra dviejuose verslo klasės aukštuose ir siūlo papildomas paslaugas. Kambario dydis – 25-35 kv.m, su vaizdu į Respublikos aikštę ir jaukų kiemą. Be to, kambariuose yra kavos aparatai.

• 7 Junior Suite – 50 kvadratinių metrų ploto kambariai su jaukia atmosfera ir atskira svetaine. Yra vonios kambarys su vandens masažu. Šio kambario svečiai gali lankytis verslo klasės poilsio salone.

• 3 verslo klasės apartamentai – dviejų kambarių apartamentai, kurių plotas apie 60 kvadratinių metrų, su nuostabiu vaizdu į Respublikos aikštę. Kambaryje yra atskiras miegamasis ir svetainė su balkonu, vonios kambarys su sūkurine vonia. Šio kambario svečiai gali lankytis verslo klasės poilsio salone.

• 1 karališkasis liukso numeris – dviejų kambarių apie 90 kv.m ploto liukso numeris su nuostabiu vaizdu į Respublikos aikštę ir „karališko“ dizaino. Kambaryje yra atskiras miegamasis ir erdvi svetainė su balkonu, vonios kambaryje - sūkurinė vonia. Kambario svečiai gali naudotis verslo klasės poilsio salono paslaugomis.

Numeriuose

Visuose kambariuose yra originalūs baldai ir yra viskas patogiai viešnagei: televizorius su LCD monitoriumi, seifas, IP telefonas su balso paštu, individualus oro kondicionierius, lyginimo lenta ir lygintuvas, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, belaidis internetas ir laidinis internetas – nemokamas. mokama, mini baras ir mokama televizija – už mokestį. Madingas vonios kambarys su vonia ir (arba) dušu, lietaus dušu, chalatu ir šlepetėmis, prabangiais vonios reikmenimis ir telefonu.

Svetainė

Kings Court 5*
Kainų grafikas
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai