Viešbučio aprašymas The Villas of Grand Cypress 5*

Patogios vilos, esančios ant Vindsongo ežero kranto, šalia „Disney World“ pramogų parko. Iš viešbučio lengvai pasieksite pramogų parkus su nemokamu pervežimu. Tačiau vargu ar Orlande rasite tiek daug sporto pasiūlymų – teniso, jodinėjimo, golfo, krepšinio, aerobikos ir net nardymo treniruočių. „Grand Cypress“ vilos, esančios šalia „Hyatt Regency Grand Cypress“, yra laikomos geriausiu golfo kurortu Orlande ir vienu geriausių pasaulyje. Viešbutyje yra keturi garsiojo Jacko Nicklauso sukurti golfo aikštynai – trys devynių duobučių ir vienas aštuoniolikos duobučių aikštynas, pastatytas vieno geriausių Škotijos aikštynų Sent Andrews mieste principu. Kvalifikuoti golfo žaidėjai siūlo golfo pamokas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems golfo žaidėjams. O vietinėje golfo parduotuvėje galima įsigyti žaidimui skirtos įrangos bei modernios sportinės aprangos žaidimui ir laisvalaikiui. Viešbučio teniso kortuose žaidė geriausi pasaulio tenisininkai, įskaitant Borisą Beckerį ir Martiną Navratilovą. Viešbutis siūlo apgyvendinimą standartiniuose kambariuose, apartamentuose su atskira svetaine, taip pat klubo zonos kambariuose su konsjeržo paslaugomis. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis įsikūręs ant Vindsongo ežero kranto, šalia pramogų parko „Disney World“, 30 nuo Orlando tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

146 kambariai, 5 restoranai, 4 barai, smėlio paplūdimys, didžiulis baseinas su 12 krioklių ir 2 vandens čiuožyklomis, 3 sūkurinės vonios, treniruoklių salė, aerobika, tenisas, krepšinis, 4 golfo laukai (9 ir 18 duobučių), jojimo klubas, 12 teniso kortų (nemokamai), nardymo mokymas (baseine), masažas, kirpykla, grožio salonas, sauna (nemokama), dviračių ir valčių nuoma (nemokama), ekskursijos pėsčiomis, verslo centras, suvenyrų parduotuvė, žaidimų kambarys, vaikų klubas su plačia programa veikla, auklės paslaugos, automobilių stovėjimo aikštelė, nemokamas pervežimas į Disney World ir Florida Sea World.

Numeriuose

Televizorius su palydovine televizija, dvi telefono linijos, du telefonai kambaryje (vietiniai skambučiai - nemokamai), VCR, CD grotuvas, bevielis internetas (nemokamas), rašomasis stalas, seifas (kiekviename miegamajame), alkoholio baras, kavos virimo aparatas , chalatai, plauti automobilį (išskyrus Club Suite).
numeriai 10
paslauga 10
švara 10
maistas 1
infrastruktūra 1
Kainų grafikas
16
Th
17
Pn
18
Št
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie The Villas of Grand Cypress 5*
8.0 iš 10 0 | iš 22 viešbučių Orlandas

Puiki rami vieta 2010 Balandžio 25 Įvertinimas 8.0

Nuotraukos vieš buč io svetainė je visiš kai atitinka tikrovę . Maž os ~ 80 metrų vilos su privač iomis terasomis. Be to, jie iš dė styti taip, kad nesimatytų nei kaimynų , nei gatvė s. Labai tylus. Yra nedidelis baseinas, bet ten beveik nebuvo ž monių . Graž us didelis plotas. V...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai