Viešbučio aprašymas Disney's Grand Californian 5*

Naujasis viešbutis, įsikūręs pačiame naujai atidaryto Disney's California Adventure Park teritorijoje, yra pastatytas romantiškos ankstyvosios Kalifornijos meistro architektūros stiliumi.
Viešbutis siūlo tiesioginį pristatymą monorail traukiniu iš ir į Disneilendo parką, taip pat sveikatingumo klubą, baseiną ir verslo centrą. Jis siūlo pervežimą iš oro uosto į viešbutį. // Atnaujinta 08 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Naujas viešbutis, įsikūręs naujai atidaryto Disney's Kalifornijos nuotykių parko teritorijoje

Paslaugos viešbutyje

2 restoranai, barai, išskirtinis konsjeržo lygis su nemokamais užkandžiais, gėrimais ir kasdieniais laikraščiais, visą parą teikiama kambarių tarnyba ir Disnėjaus parko privalumai, du dideli baseinai, modernus treniruoklių centras, tiesioginis pristatymas vienbėgiu traukiniu iš ir į Disneilendą. Parkas, sveikatingumo klubas, baseinas, verslo centras, pervežimas iš oro uosto į viešbutį.

Numeriai

Prabangūs 750 viešbučio kambarių siūlo komfortą ir aptarnavimą, visiškai atitinkantį aukščiausios klasės kurorto standartus. Viešbučio interjerai primena „aukso karštinės“ laikus.

Numeriuose

oro kondicionierius, palydovinė televizija, vidinis filmų kanalas, radijas, tiesioginis telefonas, plaukų džiovintuvas, automatinis pažadinimo skambutis
Kainų grafikas
19
Sk
20
Pr
21
An
22
Tr
23
Th
24
Pn
25
Št
26
Sk
27
Pr
28
An
29
Tr
30
Th
31
Pn
gegužė
01
Št
02
Sk
birželis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai