Viešbučio aprašymas Mana Island Resort & Spa 4*

Viešbutis yra Mana saloje, kuri yra Mamanukos salų dalis.
Sala pailga ir sąlygiškai suskirstyta į pietinių ir šiaurinių paplūdimių zonas. Viešbučio svečiai gali būti apgyvendinti atskirai stovinčiose tradicinėse Fidžio bures arba pagrindiniuose pastatuose. Svečiams siūlomos įvairios vandens sporto pramogos, nacionaliniai pasirodymai, išvykos ​​laivais. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra Mana saloje, Mamanuca salų grupėje, 32 km į vakarus nuo Nadi tarptautinio oro uosto, pusantros valandos kelio laivu nuo tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

2 teniso kortai, vandens sportas (snorkeliavimas, nardymas, burlenčių sportas, vandens slidės, plaukimas parasparniais, nemotorizuotos valtys), vandens sporto įrangos nuoma (nemokama), stalo tenisas, biliardas, išvykos ​​jachtomis į visas Mamanuca grupės salas, šokių pasirodymai ir naktiniai pasirodymai, Vaikų klubas, auklių paslaugos, žaidimų aikštelė, 3 restoranai, baras, 2 baseinai, klinika, interneto kavinė, parduotuvės, skalbykla.

Numeriai

Viešbutyje iš viso yra 147 įvairių kategorijų kambariai, įskaitant Deluxe Ocean View. „Island Bure“, „Ocean Front Bure“ kostiumas prie vandenyno, „Executive Beach Front Bure“ su sūkurine vonia, „Honeneymoon Bure“ su sūkurine vonia.
Island Bure (35 kv.m) - įsikūręs atogrąžų sode, susideda iš miegamojo, vonios kambario, verandos.
Deluxe Ocean View (48 kv.m.) - su vaizdu į vandenyną, susideda iš miegamojo, vonios kambario, balkono.
Ocean Front Bure (56 kv.m) - įsikūręs prie paplūdimio, su vaizdu į vandenyną, susideda iš miegamojo, vonios kambario, balkono.
Ocean Front Suite (110 kv.m) - dviejų aukštų kambariai su vaizdu į vandenyną, susidedantys iš miegamojo ir vonios kambario antrame aukšte, svetainės pirmame aukšte, terasos, balkono.
Executive Beach Front Bure su sūkurine vonia (60 kv. m) - atskiros vilos yra atokiau šiauriniame paplūdimyje, su vaizdu į vandenyną, susideda iš miegamojo, svetainės zonos, vonios kambario, balkono, atviros verandos, sūkurinės vonios.
Honeymoon Bure with Jacuzzi (90 kv.m.) - atskiros vilos yra pietiniame paplūdimyje, su vaizdu į vandenyną, susideda iš miegamojo, svetainės, vonios kambario, balkono, atviros verandos, lauko sūkurinės vonios. Vilose siūlomos liokajaus paslaugos ir važiavimas elektriniu automobiliu.

Numeriuose

telefonas, televizorius, CD grotuvas, mini baras, šaldytuvas, kavos ir arbatos ruošimo rinkinys, plaukų džiovintuvas.
numeriai 9
paslauga 10
švara 8
maistas 9
infrastruktūra 9
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
14
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

Atsiliepimai apie Mana Island Resort & Spa 4*
8.0 iš 10 0 | iš 8 viešbučių Viti Levu

Jūsų svajonių salos. 2010 Balandžio 16 Įvertinimas 8.0

Kaž kur ten, tū kstanč ius kilometrų į rytus nuo „ž aliojo ž emyno“ Australijos, tarp š iltų Ramiojo vandenyno bangų , po š velnia saule kaitinasi stebuklingos, nepasiekiamos Fidž io salos. . . Ar jie taip nepasiekiami Rusijos keliautojui? Paaiš kė jo – visai ranka pasiekiama. Skrydis ...


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai