Viešbučio aprašymas Malolo Island Resort 4*

Gyvenimas kurorte vyksta atpalaiduojant į smėlio paplūdimį riedančių bangų palydėjimą. Visas gyvenimas kurorte pamatuotas ir neskubus bei bus malonus ieškantiems vienatvės ir atsipalaidavimo nuo didmiesčio šurmulio.
Poilsį palengvina ne tik tik Malolo salai būdinga atmosfera, bet ir specialios Malolo grožio ir sveikatos centro programos, apimančios aromaterapijos elementus, masažą: tiek kūno, tiek pėdų, tiek kūno, tiek pėdų. galva. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

nardymas, nardymas su vamzdeliu, burlenčių sportas, tinklinis, važinėjimas dviračiais, bėgiojimas, buriavimas, žygiai salos atogrąžų miškuose, pėsčiųjų takas į atokų apleistą Liku Liku paplūdimį, ekskursija į tradicinį Fidžio kaimą

Numeriai

„Malolo's Bureau Villas“ yra kolonijinio stiliaus dekoras su aukštomis skliautinėmis lubomis, paprastos elegancijos ir prabangos baldais ir interjerais bei civilizuotais patogumais, tokiais kaip oro kondicionierius, šaldytuvas ir plaukų džiovintuvas. Tuo pačiu metu biurai yra tiesiog keli žingsniai nuo Ramiojo vandenyno, kuris plaukia į krantą su žydromis bangomis. Byure on Mololo iš kelių kategorijų:
Kuriant visus biurus buvo panaudoti tradicinio fidžio namų puošybos elementai: rankų darbo fidžio kilimėliai ant grindų, iš medžio masyvo išdrožti gėlių vazonai, indai, terakotos skulptūros ir kt. Į standartinį tualeto komplektą įeina muilas su jazmino, ocia, sandalmedžio kvapais, taip pat panašių kvapų šampūnas ir kondicionierius.

Numeriuose

oro kondicionierius, šaldytuvas, kavos virimo aparatas, arbatos ruošimo rinkinys, vonios kambarys, lubų ventiliatorius
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
14
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai