Viešbučio aprašymas Tokoriki Island Resort 4*

Fidžio kalboje esantis žodis „tokoriki“ reiškia frazę – „pasilik čia“. Tokoriki sala, priklausanti Mamanuca archipelagui, yra klasikinis rojaus pavyzdys su balto smėlio paplūdimiais, kokoso palmėmis ir viduryje iškilusia žalia kalva. Iki 1990 m., kai saloje atsidarė Tokoriki salos kurortas, ji buvo negyvenama. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
08
Pr
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Fidžio kalboje esantis žodis „tokoriki“ reiškia frazę – „pasilik čia“. Tokoriki sala, priklausanti Mamanuca archipelagui, yra klasikinis rojaus pavyzdys su balto smėlio paplūdimiais, kokoso palmėmis ir viduryje iškilusia žalia kalva.

Paslaugos viešbutyje

butikas (dirba nuo 8 iki 20 val.), skalbykla, pašto paslaugos, vaistai, fakso siuntimas, kopijavimas, internetas, seifas registratūroje, įtampa 240 V, baseinas, tenisas, paplūdimio sportas, žvejyba, nardymas, nardymas, kruizas valtimis kaimyninės salos, masažas, žygiai pėsčiomis
  • renovacijos metai

Numeriai

įskaitant 5 vilas specialiai medaus mėnesiams. Visos vilos buvo renovuotos 2004 m.
Medaus mėnesio vilos yra nuošalioje šiaurinėje paplūdimio dalyje. Iš vilų atsiveria nuostabūs jūros vaizdai, yra didelė saulės terasa su hamaku ir labai didele lova. Vonios kambaryje yra didelė vonia ir lauko dušas.
Pietinėje paplūdimio dalyje yra 29 prabangios vilos. Juose yra labai didelė lova ir dvi viengulės lovos, kuriose gali apsistoti 2 suaugusieji ir 2 vaikai arba 3 suaugusieji ir 1 vaikas. Vonios kambaryje yra dušas, yra ir lauko dušas.

Numeriuose

oro kondicionierius, lubų ventiliatorius, seifas, mini baras, plaukų džiovintuvas, arbatos/kavos ruošimo rinkinys
Kainų grafikas
30
Sk
birželis
01
Pr
02
An
03
Tr
04
Th
05
Pn
06
Št
07
Sk
08
Pr
09
An
10
Tr
11
Th
12
Pn
13
Št
14
Sk
liepa
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai