Viešbučio aprašymas Taveuni Island Resort & Spa 4*

„Taveuni Island Resort“ neabejotinai yra vienas romantiškiausių viešbučių Fidžyje. Jis visada populiarus tarp jaunavedžių. Viešbutyje yra tik aštuoni vasarnamiai, kuriuose karaliauja neįtikėtinai romantiška atmosfera, bendras svečių skaičius yra ne daugiau kaip 18 žmonių. Iš kambarių (dieną valomos sienos su vaizdu į jūrą) atsiveria nuostabūs vandenyno ir gretimų salų vaizdai. Ypač nuostabus jausmas – grožėtis kerinčiu saulėlydžiu virš vandenyno. „Deck“ restoranas yra puiki vieta vakarienei žvakių šviesoje. Čia galėsite paragauti krevečių sriubos, fidžio stiliaus marinuotos žuvies (patiekiama per pusę kokoso) ir kitų vietinių įdomybių. Siūloma veikla apima iškylas nuošaliuose paplūdimiuose, ekskursijas į džiunglėmis apaugusius krioklius ir dalyvavimą tradicinėje Fidžio kava ceremonijoje.
Viešbutis siūlo plačią ekskursijų programą (Bouma krioklys, žygiai pėsčiomis, pažintinės ekskursijos ir kt.) Visi viešbučio kambariai pastatyti iš medžio, dekoruoti vietinių menininkų akvarelėmis, baldai pagaminti Fidžio stiliumi. Kambarių terasose galite suorganizuoti privačią vakarienę žvakių šviesoje, pasinaudoję asmeninio padavėjo paslaugomis. // Atnaujinta 03 sausio 2023
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Viešbutis yra 5 minutės kelio automobiliu nuo vietinio oro uosto ir 1,5 valandos skrydžio nuo Nadi tarptautinio oro uosto.

Paslaugos viešbutyje

lauko restoranas, baras, lauko baseinas, masažas, privatus paplūdimys, baidarės, žvejyba, paviršinis nardymas, nardymas

Numeriai

8 atskiri vasarnamiai, įskaitant vieną bungalą su nedideliu privačiu baseinu.

Numeriuose

oro kondicionierius, ventiliatorius, mini baras, šaldytuvas, virdulys, plaukų džiovintuvas, chalatai. Ar kambaryje yra labai didelė lova, ar dvi atskiros lovos?
Kainų grafikas
30
Pr
rugsėjis
01
An
02
Tr
03
Th
04
Pn
05
Št
06
Sk
07
Pr
08
An
09
Tr
10
Th
11
Pn
12
Št
13
Sk
14
Pr
spalis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai