Viešbučio aprašymas Park Hotel Cala di Lepre 4*

Viešbutis „Park Hotel Cala di Lepre“ yra puikioje ir vaizdingoje vietoje netoli Costa Smeralda, prie La Maddalenos salyno nacionalinio jūrų parko (Parco Nazionale Marino dell'Arcipelago di La Maddalena) sienos. // Atnaujinta 03 rugpjūčio 2022
Kainų grafikas
21
Sk
22
Pr
23
An
24
Tr
25
Th
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
balandis
Į šį viešbutį kelionių nėra

Paslaugos viešbutyje

Paplūdimio tinklinio aikštelė, 2 apšviesti teniso kortai, šaudymas iš lanko, plaukiojimas baidarėmis, jodinėjimas, stalo tenisas, pramoginė valtis ir kelios motorinės valtys nardymui ir sportinei žvejybai.
Mini klubai vaikams nuo 3 iki 17 metų, žaidimų aikštelės, vaikų diskotekos ir pasirodymai po vakarienės, vaizdo žaidimai, internetas, animacinės programos, amfiteatras vakaro pasirodymams, nemokamas pervežimas į Palau.
2 restoranai – pagrindinis restoranas „I'Arcipelago“, iš kurio atsiveria vaizdas į Golfo delle Saline įlanką – siūlo platų nacionalinių ir tarptautinių patiekalų pasirinkimą (paslauga – švediškas stalas), o grilio restoranas – siūlo ant grotelių keptą mėsos, žuvies ir daržovių meniu (paslauga – a 'la carte). Užkandžių bare, esančiame prie baseino, patiekiami lengvi užkandžiai, pavyzdžiui, salotos, sumuštiniai ir vaisiai.
Talasoterapija lauke: atgaivinantis masažas, aromaterapija, sauna, treniruoklių salė, treniruoklių salė, aerobika, vandens gimnastika.

Numeriai

160 kambarių.

Numeriuose

- terasa arba veranda su lauko stalais ir kėdėmis
- Vonios kambarys su dušu
- WC
- plaukų džiovintuvas
- oro kondicionierius (suite – ir svetainėje)
- palydovinė televizija
- tiesioginis telefonas
- saugus
- mini baras
Kainų grafikas
21
Sk
22
Pr
23
An
24
Tr
25
Th
26
Pn
27
Št
28
Sk
29
Pr
30
An
balandis
01
Tr
02
Th
03
Pn
04
Št
05
Sk
gegužė
Į šį viešbutį kelionių nėra

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai