Viešbučio aprašymas Pullman Dresden Newa 4*

Šiame 4 žvaigždučių išskirtinio dizaino viešbutyje, iš kurio atsiveria panoraminiai Drezdeno vaizdai, yra elegantiški kambariai ir šiuolaikiška SPA zona. Jis įsikūręs Pragerstraße parduotuvių gatvėje, už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo Drezdeno senamiesčio.
„Pullman Dresden Newa“ numeriuose yra oro kondicionieriai, dideli panoraminiai langai ir stikliniai dušai su SPA patogumais. Juose yra palydovinė televizija ir mini barai.
„Connectivity Lounge“ yra nemokamas internetas.
„Dresden Hotel Pullman“ SPA centre „Gingko“ yra sauna, garų pirtis ir soliariumas. Taip pat siūlomi masažai ir grožio procedūros.
„Le Boulevard - Easy Dining“ restoranas su terasa tiekia įvairius Viduržemio jūros regiono ir regioninius patiekalus. Svečiai kviečiami atsipalaiduoti „Schwenke's Cocktail & Coffee Lounge“.
Per 3 minutes iš viešbučio nueisite iki Drezdeno pagrindinės stoties. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

Šis viešbutis yra Pragerstraße parduotuvių gatvėje, už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo Drezdeno senamiesčio.

Paslaugos viešbutyje

automobilių stovėjimo aikštelė, restoranas, leidžiama apsistoti su gyvūnais, baras, visą parą dirbanti registratūra, laikraščių tarnyba, terasa, kambariai nerūkantiems, liftas, greitas įregistravimas/išsiregistravimas, seifas, šildymas, išskirtinio dizaino viešbutis, bagažo saugykla, tinkamas gėjams, oro kondicionierius, sauna, treniruoklių centras, soliariumas, SPA ir sveikatingumo centras, masažas, turkiška / garinė pirtis

Numeriai

Viešbučio kambariai: 319
„Pullman Dresden Newa“ numeriuose yra oro kondicionieriai, dideli panoraminiai langai ir stikliniai dušai su SPA patogumais. Juose yra palydovinė televizija ir mini barai.

Numeriuose

dušas, tualetas, palydovinė televizija, mini baras, telefonas

Panašūs viešbučiai

3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai