Viešbučio aprašymas Holiday Inn Berlin City-West 4*

„Holiday Inn Berlin City-West“ yra už 8 minučių kelio automobiliu nuo Tėgelio oro uosto ir už 5 minučių kelio pėsčiomis nuo metro. Jis siūlo nemokamą laisvalaikio baseino zoną ir erdvius, nepralaidžius garsui kambarius su plokščiaekraniais televizoriais.
Šio 4 žvaigždučių viešbučio kambario plotas yra ne mažesnis kaip 25 m². Numeriuose yra kabelinė televizija ir vonios kambariai su plaukų džiovintuvais.
Pusryčiai ir vakarienė patiekiami restorane „Il Faggio“ su vasaros terasa. Gėrimai visą dieną siūlomi „Holiday Inn“ bare „Intermezzo“.
„Holiday Inn Berlin City-West“ siūlo pervežimą į Tėgelio oro uostą. Iš Rohrdamm metro stoties nuvažiuosite į miesto centrą.
„Holiday Inn“ yra Siemensstadt rajone Berlyne-Spandau, kelios minutės pėsčiomis nuo Siemens ir kitų tarptautinių kompanijų būstinės. // Atnaujinta 05 sausio 2023
Į šį viešbutį kelionių nėra

Vieta

„Holiday Inn“ yra Siemensstadt rajone Berlyne-Spandau, kelios minutės pėsčiomis nuo Siemens ir kitų tarptautinių kompanijų būstinės.

Paslaugos viešbutyje

restoranas, baras, visą parą dirbanti registratūra, laikraščių tarnyba, terasa, kambariai nerūkantiems, kambariai / paslaugos neįgaliesiems, liftas, seifas, garsui nepralaidūs kambariai, šildymas, bagažo saugykla, oro kondicionierius, sauna, treniruoklių salė, soliariumas, turkiška / garinė pirtis, uždaras baseinas

Numeriai

Viešbučio kambariai: 336
Šio 4 žvaigždučių viešbučio kambario plotas yra ne mažesnis kaip 25 m². Numeriuose yra kabelinė televizija ir vonios kambariai su plaukų džiovintuvais.

Numeriuose

vonios kambarys, plaukų džiovintuvas, hi-fi sistema, bevielis internetas, internetas, palydovinė televizija, telefonas, faksas, oro kondicionierius, virtuvė, mini baras, rašomasis stalas, kabelinė televizija
numeriai 9,5
paslauga 10
švara 9,5
maistas 9,5
infrastruktūra 9,5
Į šį viešbutį kelionių nėra
Atsiliepimai apie Holiday Inn Berlin City-West 4*
9.5 iš 10 0 | iš 72 viešbučių Berlynas

Geras viešbutis, atitinka 4* 2016 Sausio 03 Įvertinimas 9.0

Aš apskritai esu „Holiday Inn“ tinklo gerbė jas.
Pasirinko remdamasis ankstesne patirtimi ir neprarado.
Nepriekaiš tingai apmokytas personalas, puikus baseinas ir sauna.
Buvo keturiuose š io tinklo vieš buč iuose – visada patenkintas....


Labai geras viešbutis 2011 Gruodžio 29 Įvertinimas 10.0

Lyginant vieš buč ius Lenkijoje, tai vieš butis buvo tiesiog pasakiš kas. Puikus vonia, jame muilas, š ampū nas, rankš luosč iai. Yra baseinas (puikiai praė jome! ) ir viskas nemokama ir baseinas ir sauna. yra baras. Virdulys, kava , arbata....


3 priežastys pasirinkti šį viešbutį
Kvalifikuotas personalas
Svečių ir jų turto saugumas
Funkcionalūs, gerai įrengti kambariai